lørdag den 3. juni 2006

Ängelsberg

Posten kom med en pakke fra GarnGalleriet i dag - indeholdende garn til Ängelsberg og bogen hvor opskriften stammer fra.
Den skal strikkes i Kureyon (farve 164) og Blossom (farve 15).

Jeg havde set et billed af trøjen på nettet og synes at den var lækker og så havde jeg ellers ikke tænkt over hvordan den var lavet. Opskriften fylder 4 sider!! Først tænkte jeg HVAD!?? Men så opdagede jeg at det bare er fordi den er strikket med forkortede rækker :-) Det skulle jeg jo nok kunne finde ud af. Vil dog lige lave en lille prøv først.

Der er flere lækre ting i bogen - bl.a dette sæt, som jeg lige kan bruge når jeg skal cykle på seminariet til efteråret (9 km hver vej = dagens motion) - denne og denne vil klæde min niece. Jeg håber der er gevinst på min lottokupon i aften, for Norogarnet er ikke ligefrem billigt, men ÅH så lækkert ;-)

Opdatering kl 18.25. Jeg ved ikke lige hvad der sker, men linkene viser ikke det de skulle :-( Sættet til mig selv er Horndal (hue og halstørklæde). De to til min niece er hhv Danbyholm og Mora. Bogen er Noro Revisited af Cornelia Tuttle Hamilton. Men der var desværre ikke gevinst i Lotto :-(

Og så lige et par kommentar til nogle kommentar:

Linda - Rasmus er altid så glad! Okay, altid er overdrevet, men 95% af tiden og resten er fordi han har lavet i bleen eller er sulten.

Ulla - tasken er desværre ikke til mig :-( Men jeg ved at jeg får en Oilily-taske i fødselsdagsgave og det glæder jeg mig til :-)

2 kommentarer:

  1. *G* - der er ikke langt fra tanke til handling, det gik sørme hurtigt med at få bestilt til den trøje......
    Glæder mig til at se den færdig.
    Kh Jeanette

    SvarSlet
  2. Alle links linker så vidt jeg kan se til den samme side, nemlig forsiden...

    SvarSlet