torsdag den 27. juli 2006

Spændingen stiger!

I morgen kommer der brev fra Odense Seminarium! Jeg tror at jeg tager en havestol ud foran og sidder og venter ved postkassen ;-)

Jeg havde håbet på at der skete et mirakel og brevet kom i dag, men det "eneste" posten havde med var en pakke fra Helle. 2 nøgler Vivaldi i den fedeste farve (petrol - nr 23). Tusind tak for dem :-) Hun foreslår at jeg strikket et sjal, men jeg tror nu at det bliver til en poncho - evt med striber af en eller 2 andre farver.

Det er ikke fordi der bliver strikket så meget pt - det er simpelthen for varmt at sidde med Noro raglan'en i skødet (men jeg er sikker på at den nok skal holde Rasmus godt varm til vinter) og så har jeg fået (købt) en bærbar og den skal jeg lige lære at kende (= lege med). Det er lidt luksus at sidde i sofaen med benene oppe og computeren på skødet.
Ang. strik, så er jeg ved at strikke et sjal til min hemmelig ven - er endnu ikke nået så langt at det ligger i skødet.
Hmmm, det gik lige op for mig hvor selvmodsigende det ovnestående er!!! Ingen problemer med en meget varm pc på skødet, men for varmt til en sweater ;-D

Inden så længe kommer min bror og svoger og henter sofaen og når Jannik får fri tager vi i IKEA og køber en ny. Jeg kan bare ikke bestemme mig for farven! Vil egentlig helst have den i hvid, men synes bare at det er en lidt sart farve især med den unge mand i huset. Men jeg kan jo bare sørge for at han har rene fingre inden han kommer ned fra højstolen...
Betrækket kan smides i maskinen, så jeg tager nok chancen - hvis barnets far altså kan overtales.

4 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre i morgen, når brevet kommer fra Odense Seminarium.

  Tak for sidst, det var rigtig hyggeligt at fejre dig ;-)

  Knus, B.

  SvarSlet
 2. Du kan tro, jeg osse vil hjælpe med at krydse ... fingre, tæer, strikkepinde, for at du får det ventede brev
  Knus fra
  Hanne V

  SvarSlet
 3. kære britta!

  stort forsinket tillykke med de 40 år....jeg kan se du havde stor fest og fik mange mange dejlige gaver!

  jeg håber ligeså, at jeg snart kan ønske dig tillykke med optagelsen på Odense Seminarium.

  kh
  malle

  SvarSlet
 4. Der står på forsiden af MetroXpress i dag, at ALLE ansøgere bliver optaget på lærerseminarierne....så TILLYKKE - også med den nye sofa.

  KH Tina

  SvarSlet