onsdag den 25. oktober 2006

Freeform

Den 20. september var jeg til Freeform workshop hos Tante Grøn. I får ikke et billed at det jeg frembragte, for det er ikke værd at vise frem ;-)
Men I skal lige se hvad en af de andre deltagere havde lavet - en cardigan hvor forstykker og manchet var lavet i freeform. Den var vildt flot!
Desværre er billederne ikke supergode - de er taget med kameraet i telefonen og det bestemmer helt selv hvornår billederne skal være gode ;-D


Som sagt blev det jeg lavede ikke det kønneste, men det havde nok hjulpet lidt hvis jeg havde kunne hækle inden jeg kom! Vi var nogle stykker der ikke kunne hækle og det betød at Ingerlise ikke bare kunne bruge sin tid på at lære os freeformteknikker, men også lige skulle vise det grundlæggende først. Det var lidt synd og jeg håber bare at de andre fik noget ud af det, men det tror jeg nu nok at de fleste gjorde.

Nu har jeg jo lært at hækle (dukomentation kommer inden så længe) så det kunne være jeg skulle tage på endnu en workshop... Om ikke andet, så er jeg sikker på at der kommer en på næste års strikkefestival.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar