mandag den 18. december 2006

Nye støvlerMin søns far mener godt nok at det er landgangsfartøjer og sønnen selv bruger dem til at sidde på!!!

Men nu kan det for min skyld godt blive vinter, for jeg ska nok holde fødderne varme og tørre :-)

Og eftersom jeg igen igen igen er syg er det vist vigtigt for mig at blive pakket godt ind når det er koldt. I torsdag var Rasmus og jeg ved lægen og blev begge podet men det var kun ham der havde halsbetændelse, så han fik penicilin og jeg fik ingenting. I går var jeg så ved vagtlægen, for jeg blev ved med at have feber og hvis det ikke var halsbetændelse måtte der jo være noget andet galt. Han lyttede til lungerne, men de lød fint, så det var nok bare en virus og dem kan man jo ikke gøre noget ved (man skulle have været en pc, så var der massere af kure).

Da Ramus stadig ikke var helt på toppen i går blev vi enige om at han ikke skulle i dagpleje i dag, men da han skulle skiftes her til morgen blev jeg dårlig og faldt om :-( Jeg besvimede ikke og helt ærlig så tror jeg at det skyldes at det bare var det sidste jeg måtte når jeg var alene med Rasmus (som jo oven i købet sad på puslebordet). Det lykkedes mig at få den lille mand i tøjet og så var det fat i telefonen og ringe til Jannik og bede ham komme hjem NU! Da jeg ringede til lægen fik jeg besked på at komme med det samme og fik så lavet en lille test (maskinel diff) som viste at jeg havde betændelse i kroppen. Så nu står den på penicilin igen - jeg har snart prøvet et bredt udvalg ;-)

Det er 5. gang (!!) siden efterårsferien at jeg har halsbetændelse, men dette er godt nok den værste omgang - kan måske skyldes at der ikke blev gjort noget ved det med det samme. I det nye år skal jeg så nok en tur på sygehuset og have fjernet mine mandler...

5 kommentarer:

 1. Stakkels Britta. Godt at Jannik kunne komme hjem OG at du kunne få overbevist lægen om, at NU skulle der gøres noget. Rigtig GOD BEDRING til dig og til ham "krudtuglen" Stort trøstende knus fra Hanne V

  SvarSlet
 2. Søde ven, ka du nu se at komme ordentligt ovenpå igen? Håber at penicilinen slår det ordentligt ned denne gang.
  kram fra
  nettie

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Det er da idst godt det ikke er blevet rigtig vinter endnu i år, når du sådan går og skranter.
  JEg håber du kommer ovenpå i julen og nyder dagene sammen med familien.
  God bedring til dig og bøllefrøet.

  SvarSlet
 4. Pyha Britta, det er da det værste jeg kunne forestille mig, at falde om mens lillebarnet ligger hjælpeløs hen! Håber du er i bedring, tag vare på dig selv og hav en rigtig god jul.
  kh linda

  SvarSlet
 5. Jeg håber du og junior er ved at komme lidt ovenpå igen, for det var da en slem forskrækkelse du der fik.
  Hav nu en rigtig god jul.
  Hilsen Britta T.

  SvarSlet