onsdag den 3. januar 2007

Godt nytår!

Jeg starter det nye år mere eller mindre som jeg sluttede det gamle år - med halsbetændelse :-(

Jeg gider ikke mere!!! Nu er jeg på bredspektret penicilin og hvis det ikke virker smutter mandlerne...
Det er 6 gang på 12 uger jeg har halsbetændelse, så alt er godt så længe jeg får penicilin, men max 4 dage efter jeg stopper kommer det igen.

Jeg har søgt orlov fra seminariet - blev jo sygemeldt pga stress efter efterårsferien. Føler at jeg er komme for langt bagud til at kunne følge ordentlig med. Kunne måske nok, men når jeg blev stresset af det "normale" arbejdspres, så er det nok ikke så smart at forsøge at indhendte det forsømte oveni. Jeg kan få orlov frem til august, dvs jeg starter forfra i en ny klasse.
Må dog indrømme at jeg ikke er 100% sikker på at det er det jeg vil... At være lærer er jo ikke det mest stressfri job der findes, så hvordan vil jeg kunne klare det når jeg ikke engang kan klare 1. semester på uddannelsen??? Men hvad skal jeg så..?

Forløbig har jeg meldt mig til både Brug dit garnlager, 12 projekter, Webstriks 2007 knitalong, Knitted purse swap II og Taskebyt, så jeg mangler ikke beskæftigelse ;-) Og det er måske i den retning min arbejdsfremtid også skal gå..? Det er jo det jeg elsker at lave. Tænke tænke...

5 kommentarer:

 1. ja, som du måske har set på min blog er dette året hvor jeg skal lære mig at tænke mere på mig selv. det er svært, ofte særskilt for kvinder, at sætte sig selv i förste pladsen, men nödvændigt. hvad nytter det f.eks. Rasmus hvis hans mor er helt ude af det? det sværeste når man er i din situation er at få taget selve beslutningen, når den er taget, så arbejder man videre derfra. og den skal helst tages hurtigst muligt, det er stressende at gå i tvivl. så, sæt dig ned, træf en beslutning, og jeg garanterer at det hele bliver nemmere efter.
  knus
  Frida

  SvarSlet
 2. Hvis man så ellers kunne leve af at strikke og arbejde med de øvrige hobbies man har, ville jeg også gøre det. Jeg kender godt det med at bukke under for stress (og depression). Jeg kæmper selv dagligt med de problemer. Jeg har dog kæmpet mig igennem uddannelsen som ergoterapeut, som jeg langt om længe fik afsluttet i september. Nu leder jeg så efter jobbet, hvor jeg "kun" skal arbejde 30 timer om ugen, og ikke bliver slidt op.
  God bedring med dig, nu skal den halsbetændelse da snart give op, og slippe det tag den har i dig.
  En medfølende hilsen fra Britta T.

  SvarSlet
 3. Kære Britta
  Dejligt at du kan sætte uddannelsen på "pause" foreløbig, så du kan få ro til at tage en beslutning om hvad retning du skal forsøge at gå, så du undgår den værste stress. Jeg ønskerdig alt mulig held med det
  Knus fra
  Hanne V

  SvarSlet
 4. Surt med al den sygdom.

  Håber du finder ud af, hvad du skal kaste dig over i fremtiden. Hvis du er sådan i tvivl nu, er lærergerningen nok ikke det rigtige valg...

  KH Tina

  SvarSlet
 5. Kære Britta!
  Go bedring til dig. Det er dog for træls at være syg af både stress og så hele tiden få halsbetændelse oveni.
  Træf den for dig rigtige beslutning, og jeg tør vædde på at du bliver din halsbetændelse kvit. Det er din krop der melder ud, at du skal gøre noget ved årsagen til din stress - dvs. det tror jeg i hvert fald det er.
  Held og lykke med hvad du nu end beslutter dig for.........
  krammere fra
  nettie

  SvarSlet