mandag den 8. januar 2007

Ponchoopskrift

Til Frida - og andre interesserede!

Jeg har slået 80 masker op og strikket rib (2 ret, 2 vrang) ca 6 cm.
Derefter har jeg sat maskemarkør ved hver 20'ende maske (4 stk i alt) og på hver side af denne maske tager jeg så ud (slår om) på hver anden pind.
Grunden til at jeg tager ud 4 steder, er at den så bliver bredere over skulderne. Dvs når jeg når ud over skulderen tager jeg kun ud midt for og midt bag.
Jeg har planer om at lave et eller andet dims forneden, for jeg tror ikke at jeg har garn nok til at den kan blive så lang som jeg gerne vil have den. Jeg forestiller mig noget hæklet i ensfarvet garn. Har bare ikke noget på lager som jeg kan bruge, så enten må jeg bytte, vente til efter den 8. marts eller simpelthen bare "snyde" og købe noget....

TILFØJELSE! Jeg har strikket ribben på pind 5,5 og strikker resten på pind 7. Der er ikke andet at gøre end at lave en strikkeprøve (eller stole på den strikke fasthed der står på garnet). Jeg var så heldig at jeg netop har strikket huer til min niece i det garn, så jeg havde strikkefastheden ;-)

2 kommentarer:

  1. hm, lyder enkelt nok. hvilken pindestörrelse bruger du? jeg tror mit garn passer til p.10mm eller måske 12mm.
    kh.Frida

    SvarSlet
  2. Hei.Fant bloggen din via nordicsecretpal5. Dette blir spennende og være med på.Så gøy at du skal strikke poncho, det passer jo bra nå til våren. Har tenkt og strikke en jeg også i fra Garnstudio. Den blir nok offwhite. Gleder meg til å se hvordan oldemor/bestemorteppet blir. Vi blogges. Ønsker deg en suuuper uke :) :)

    SvarSlet