søndag den 10. juni 2007

En dejlig dag!


A great day!
Originally uploaded by Britta S

Det har været en dejlig fødselsdag! Dagen startede med at Rasmus fik et Lego tog af os og så et tidspunkt gik hans øjne i 8 taller ;-D
Næsten hele familien kom til brunch og Rasmus fik selv lov til (med lidt hjælp) at skære brunsvigermanden i stykker - mens hans to tossede kusiner skreg så hele nabolaget kunne høre det!
Normalt sover han fra ca. kl 12 til ca. kl 15, men det havde han ikke tid til i dag... Man sover jo ikke mens man har gæster! Men ca. 2 min. efter de sidste var kørt (kl. 15), lå han på sofaen.
Senere kørte vi ud til Skovsøen og fik en is dvs. Rasmus var kommet for at fodre ænderne (med resten af rundstykkerne fra i morges), så han ville ikke have is!
Han fik en masse Lego i fødselsdagsgave, så vi overvejer at kalde huset for "Legoland" ;-) Han er nu den lykkelige ejer af en togbane, 2 traktore, en politibil, en mejetærsker og en brandbil. Han fik også lidt tøj, men det røg ud til højre med det samme... ;-)

Der er flere billeder fra dagen her.

4 kommentarer:

 1. hjertelig til lykke med din store dreng, Britta! jeg har stadig en flok teenagere i huset, 13års festen er ved at være færdig, de går hjem lige om lidt. en dejlig dag har det været.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Tillykke med Rasmus. Han ligner virkelig en der nyder dagen i fulde drag omend det lige måtte kræve en "morfar" midt på dagen *S*

  SvarSlet
 3. Tillykke med Rasmus! Godt at i havde en god dag, for det tror jeg I alle har fortjent!

  SvarSlet
 4. Hvor er jeg flov over at have glemt dagen igår!!! Jeg var vist gået for meget i "tæppe-mode" :(

  Men et stort forsinket tillykke med fødselsdagen til Rasmus!!!! Det ser ud til at dagen var rigtig god og dejlig... lige sådan som en fødselsdag skal være!! ;)

  SvarSlet