fredag den 8. juni 2007

Endnu en taske på vej


ITE 4 progress june 6th 2007
Originally uploaded by Britta S
Denne gang bliver den hæklet! Dels for at prøve noget nyt - det er første gang jeg valket noget der er hæklet og dels fordi jeg ikke kan strikke for tiden.
Min skulder gør ondt :-( Så ondt at den skulle have været opereret den 31. maj, men det blev aflyst pga sygdom blandt personalet.
Fik med det samme en tid til den 14. juni, men den bleve aflyst dagen efter da lægen lige havde glemt at han skulle til kongres. Så kom igen i august... Men det kan jeg #¤&§?@$ ikke vente på!
Jeg skal starte på afklaringskursus den 6. august og det er altså svært at få afklaring på hvilket job jeg kan klare når jeg ikke kan bruge min højre arm!!
Jeg ringede til Region Syddanmark i går og lide nu er en sød dame ved at finde en tid til mig et andet sted. Det er åbenbart ikke sådan lige, da jeg pga min overvægt skal opereres på et sygehus med intensivafdeling. Det er der ikke på den små sygehuse eller privathospitaler...
Desværre ser det ud til at vores ferie i Sverige hænger i en meget tynd tråd, for det tager 4-6 uger at træne armen op og de første 2-3 uger vil jeg have mange smerter (har fået lavet den samme operation i venstre skulder, så jeg ved hvad der skal ske). Heldigvis har vi afbudsforsikring, men nu havde vi lige glædet os sådan!

Nå, det var den taske :-)
Den er til min hemmelig International Tote Exchange ven og jeg laver den i eVilla artyarn (heller ikke noget nyt der ;-)). Den hvide taske på billedet er min inspiration. Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvor jeg har fundet det, men skal nok komme med et link lige så snart det dukker op :-)

Her i det gode danske sommervejr sad jeg ude i haven og vandt garnet op - så slap jeg også for alt det fnuller i stuen ;-)

3 kommentarer:

 1. Åh hvor er det ærgerligt med den arm og det danske sygehusvæsen, og endnu mere ærgerligt hvis ferien går i vasken. håber i finder en løsning på alle de problemer.
  kh jane

  SvarSlet
 2. Læækker taskemodel :):) Der bliver vist en bytteven der bliver glad... IGEN! ;);)
  Jeg krydser fingre for jeres Sverigestur!!!!

  SvarSlet
 3. Sikke noget værre møg med den skulder/arm kombineret med det Danske Sygehusvæsen :o(
  Jeg håber at det hele flasker sig og at du både får fixet skulderen OG at I kommer afsted på ferie.
  /Tris

  SvarSlet