lørdag den 23. februar 2008

Jernbanemuseet

Det er vinterferie og Bedste er på besøg, så vi tog en tur på Jernbanemuseet i dag. I anledningen af ferien havde de fundet alt Lego, Brio osv frem så der var fri leg. Det var lige inden for døren og det tog os faktisk noget tid at få lokket Rasmus med videre til de rigtige tog ;-)Tænk hvis man kunne lave sådan en stor bane derhjemme!
Der er desværre lidt meget blitz på dette billed, men det viser rigtig godt den lille tog-tosses humør på dagens udflugt :-)
Jeg legede også lidt - med mit kamera ;-) Jeg er desværre computerløs pt og får kun allernådigst lov til at låne Janniks, så jeg kan ikke redigere og lege lige nu. Men der kommer flere fra dagens udflugt senere.
Rasmus fik lokket Bedste til at give ham Spencer, så nu sidder 3 x Jensen og bygger togbane! Vi har fornylig byttet os til en masse skinner og tog (til gengæld for spil til PS2), så hvis vi havde pladsen kunne vi såmænd godt lave noget i stil med det på det øverste billed!


3 kommentarer:

 1. wooow det var lige guf hva? :):):) Det ser da sjovt ud!

  SvarSlet
 2. Hej Britta!

  Jag vill bara be om ursäkt att ditt första hemlispaket inte har kommit än. Men det kommer snart, jag lovar. Det är packat och klart och ska skickas denna vecka!

  Jag lovar att det inte ska dröja så länge tills du får ditt andra hemlispaket.

  /Din Hemlis

  SvarSlet
 3. Hej igen!

  Ditt paket är skickat nu, så jag hoppas att det kommer fram snart.

  Tror och hoppas att du kommer att bli glad över innehållet... :-)

  /Din Hemlis

  SvarSlet