fredag den 4. juli 2008

Min baby...

... er ved at blive stor!


I går cyklede han hele vejen over til sin dagplejemor - og væltede kun én gang (fordi der var en flue på mors cykel...).


I dag har vi så været på besøg i hans kommende børnehave (fra 1/8) og det var så godt et sted at han mente at far og mor bare kunne tage hjem uden ham!


HULK! HVOR ER MIN LILLE BABY??


Lige om lidt skal han konfirmeres og om 14 dage er han student...


Det er ikke kun den unge mand der var begejstret for børnehaven. Vi havde godt nok meldt han ind uden at have set stedet først, for der var strejke og det er nu ikke det samme uden ungerne tilstede. Men vi kender et par stykker der går der og hvor både børn og forældre er begejstret, så vi tænkte at det kunne ikke gå helt galt.


Det er en skovbørnehave, hvor de er hjemme i huset 2 uger og så i skoven 1 uge. Hjemme er der en kæmpe legeplads med bl.a soppebasin (afspærret), stier, broer, store kloakrør, en gammel Massey Fergerson traktor og buske og træer til at klatre og lave huler i.

Inden døre er der 2 stuer og selvom ungerne hører til på en bestemt stue, så må de komme overalt. De sørger selv for at få deres frokost når de har lyst (de spiser formiddagsfrugt sammen og madkasserne bliver tjekket over middag) og om fredagen laver de mad sammen.


En gang om måneden er hele flokken i svømmehal og ind imellem tager de til stranden eller i zoo istedet for at tage i skoven.


Der er vist ingen tvivl om at vi har valgt det rigtige sted til vores lille guldklump!

1 kommentar:

  1. hm, og det er fredag aften og min lille yngstemand er lige gået ud for at gå tur, ledsaget af ikke færre end 4 fnisende teenagepiger! der bliver altså ballade hvis ikke de passer godt på ham!
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet