onsdag den 13. august 2008

Ny sofa


Vi har investeret i en ny sofa.

Og det resulterede i at vi smed en spand hvid maling på væggene (dvs jeg tog Rasmus med ud og shoppe mens Jannik hyggede sig med pensel og rulle).

Nu er vi ved at være i orden igen - der mangler bare lidt på væggene og så skal tallerkenrækken flyttes. Vi lod ellers hullerne til den være for det ville nok passe når vi drejede spisebordet en kvart omgang, men det gjorde det bare slet ikke...

Rasmus har fået et lille legetøjshjørne for han vil (selvfølgelig) hellere sidde her inde i stuen og lege end inde på sit eget værelse.

Han er forøvrigt startet i børnehave den 1. august og det er han rigtig glad for. Der er kun et enkelt minus - han cykler så meget mens han er der, at han klager over smerter i benene! Han skal til lægen i morgen for en sikkerheds skyld, for vi kan jo tage fejl.


Og så har vi sagt i børnehaven at han ikke må cykle så meget. Og der er heldigvis en masse andre ting han kan lave udenfor derovre. For inde gider han ikke være hvis han kan undgå det.

1 kommentar:

  1. Er det i den der børnehave, der nærmest ligger lige i kvarteret, der, hvor de har geder? Der går min (gemals) ene niece nemlig nu (den anden er lige begyndt i skole i mandags, efter at ha' været der i et par år). Vi var inde på legepladsen, sidst vi besøgte dem i marts.
    Det KAN jo osse være vokseværk ved en så stor dreng, som ham, mon ikke?

    SvarSlet