mandag den 24. november 2008

Pakkekalender og juletræstæppe

Første pakkekalender er færdig - så mangler jeg kun 4...
Denne er til Tina. Hun har fødselsdag i december og jeg blev ved med at finde ting hvor jeg tænkte "det skal Tina have" så det endte med en pakkekalender :-) Hun siger at hun glæder sig, men jeg har vist "glemt" at fortælle at ikke alle gaver er lige søde ;-)

Svigermor har været her i weekenden og hun havde et juletræstæppe med som hun selv har lavet. Jeg fik valget mellem et stort eller et lille og jeg valgte det lille, dels fordi vi alligevel ikke har plads til et stort træ og dels fordi jeg bedst kunne lide de søde bamser. Der er mange der har set dette tæppe, men det var først lørdag aften at jeg pludselig opdagede at den ene bamse mangler sin nissehue! Det er altså lidt spøjst at ingen har opdaget det før... Jeg beholdt dog tæppet og så må bamse pænt vente til efter jul med at få sin hue.

3 kommentarer:

 1. HIHI glæder mig uanset... også til grinere og drillegaver og hvad der måtte gemme sig deri ;) Det er mange år siden jeg sådan er blevet forkælet og overrasket sådan ;)

  Sikke et flot juletræstæppe!

  SvarSlet
 2. åh, sikke et sköööönt tæppe! jeg vil da også have et af slagsen! og Tina, du kan godt glæde dig, jeg har fået en pakkekalender af Britta, og hun er altså bare god til sådan noget.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Frida: jeg har opdaget at Britta besidder en evne, som er misundelsesværdigt!!! Hun HUSKER ofte hvad man sådan går og siger ;) Jeg glæder mig afsindigt!! Tænk... jeg glæder mig til jul i år!! ;)

  SvarSlet