mandag den 5. januar 2009

FY FY SKAMME SKAMME ;-)

Jeg kunne ikke styre mig - MÅTTE bare starte på et sjal i Noro Kureyon Sokkegarn. Har haft ideen til det siden jeg købte det første nøgle til Strikkefestivallen i september sidste år og nøgle nr 2 kom i hus lige før jul. Så nu kunne jeg altså ikke vente længere ;-)
Forsiden


Bagsiden

Det bliver nøjagtig lige så fedt som jeg havde forestillet mig :-) Ja faktisk bedre, for det er jo flot på begge sider...
Nu vil jeg holde en lille pause for jeg jeg har jo andet der skal være færdigt - og så mangler jeg en laaaaang addi turbo pind 3,5

5 kommentarer:

 1. AJ hvor bliver det bare godt :):) Skønne farver!!!

  SvarSlet
 2. jeg tror faktisk jeg synes bedre om bagsiden! dejlige farver, som altid hos Noro. og så må jeg indrömme at jeg også har startet på et nyt strikketöj i dag, men svigersönnens tröje skal nu nok blive færdig alligevel.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Hvor er det flot. Der er virkelig knald på farverne - skønt :-) Glæder mig til at se det færdige resultat. Stine

  SvarSlet
 4. Fy Britta, må du nok sige... Tænk at starte på et sjal i det lækre garn. Ærgrer mig stadig over ikke at have købt et par nøgler på strikkefestivallen.. Men jeg er begyndt at spare op til både sokkegarn og silk-garden !!

  SvarSlet
 5. Åh, det er så skønt, det garn, og fantastiske farver.
  Det kan muligvis virke lidt stift nu, og ind imellem rigtig tynd i tråden, men når det først er vasket, har du det blødeste og dejligste sjal, du overhovedet kan ønske dig.
  - Man bliver let afhængig. :-)
  (Jeg vasker forøvrigt det færdige i vaskemaskinen ved 30 grader, selvom der står noget andet i vejledningen).

  SvarSlet