fredag den 13. marts 2009

Håndarbejdsmesse

Jeg er lige kommet hjem fra håndarbejdsmessen i Vissenbjerg. Vi tog derned så vi var der kl 10 i den tro at der da ikke kunne være så mange på en fredag formiddag... Men vi tog fejl! Det var ikke engang muligt at få en parkeringsplads ved hallen. Men vi fandt da heldigvis en rimelig tæt på. Og så stod vi i kø i 5 min for at komme ind.
Der var godt nok mange flotte ting og jeg fik både gramset garn og snakket med bl.a Birte, Bente og Dorte. Jeg fik kun handlet hos Geilsk - nemlig de to nøgler Tynd uld på billedet og så (endelig) en garndims :-) Jeg forelskede mig i den i Silkeborg sidste år, så det er sandelig på tide at den er kommet i hus! Garnet skal sammen med to blå farver bruges til en trøje til Rasmus. Dvs lidt af den orange skal først bruges til en hue som kommer her på kanalen senere på dagen...
Jeg havde håbet på at finde en Addi turbo på min 200 cm men det var ikke strikkepinde der var mest af på messen :-( Og jeg skal bruge noget ensfarvet Kauni til et sjal, men det kunne jeg heller ikke finde nogen steder. Og desværre heller ikke noget alternativ. Så der blev ikke brugt mange penge og det er da egentlig meget godt gået ;-)
Og så kan jeg glæde de webstrikkere der kommer til Svendborg i oktober med at vi højst sandsynligt får besøg af Tina fra Kastaniestrik.

5 kommentarer:

 1. Hold da op, og så en fredag formiddag!? Hvor vildt. Og så kan man endda alligevel ikke få det, man kommer efter, det er i grunden lidt underligt.
  Tillykke med mådeholdet! :o) Jeg tror også, jeg skal have sådan en garnfidus i stedet for min garnspiral, den kan jeg slet ikke bruge til noget, det er alt for "velordnet". :o)
  Skønt med Kastaniestrik, hende kender jeg nemlig slet intet til pga hendes manglende webbutik. :o)

  SvarSlet
 2. Uf, sådan en dag kunne jeg misunde enhver. Tænk sig et slaraffenland, og så til og med med selskab af ligesindede.
  Tillykke med garndimsen, jeg kan godt huske, du ønskede dig sådan en. :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt, altså bortset fra det med at stå i kø. Det lyder dog dejligt at gå rundt mellem alt muligt håndarbejde :-)
  Det er nogle rigtig flotte farver det garn du fik med hjem. Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det.

  SvarSlet
 4. Uh du bliver glad for fidusen :):) Jeg ønsker mig een mere.
  Jeg har helt abstinenser efter at komme afsted og kigge :)

  SvarSlet
 5. Jeg skal også derud på messe i morgen. Glæder mig allerede. Er rigtig vild med Tante Grøn, som jeg kender fra min Odense tid. Har hørt de er der også.

  Karen

  SvarSlet