tirsdag den 28. april 2009

Skadet

Jeg blev ringet op af børnehaven ved middagstid i dag. Rasmus er med bussen i denne uge og i dag var de i skoven. Og der smuttede en økse for ham.
Den er ikke særlig skarp, men tung er den jo, så det havde blødt ret meget. Han var faldet til ro igen da de ringede, men de ville gerne have at vi kom og selv vurderede om han skulle på skadestue eller til lægen. Det trøstede mig egentlig lidt, for havde det været rigtig slemt var de straks kørt på skadestuen med ham...
Vi valgte lægen for dels har han nogle dygtige sygeplejesker (som Rasmus kender) og dels er ventetiden ikke så lang ;-) Faktisk ventede vi kun fordi de holdt frokostpause da vi kom. Heldigvis skulle det ikke sys - det var vist slemt nok at få det vasket og få nyt plaster på!
Det gør lidt ondt i fingeren siger han, men dog ikke så meget at han vil have en Panodil (det er stikpiller, så... ;-))
Nå, det varer nok lige et stykke tid inden han tør bruge øksen igen!

4 kommentarer:

 1. *PUUUUUUUUUUSTER* på den stakkels lille tommeltot!!! :) Neeej det har nok givet lidt respekt for de store værktøjer!

  SvarSlet
 2. uha! sikke en forskrækkelse for ham, og for dig! håber det heler hurtigt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Åh lille pus da. God bedring med ham. Man vil bare sådan ønske, man kunne hive smerte ud af ens børn.

  SvarSlet
 4. Hejsan kära hemliskompis!
  Av någon anledning har min hjärna slutat att fungera och glömt att skicka iväg ditt paket. Det ligger fint här på mitt bord och väntar att komma iväg till dig, paketet alltså! ;-) Skickar ditt paket på måndag! Hoppas att du har lite överseende med förseningen!? Trevlig helg!!!

  SvarSlet