lørdag den 6. juni 2009

Fødselsdagsfest

Hele (næsten) familien kom til fødselsdag i dag og vejret var med os, så vi kunne sidde ude i haven og spise. Da gæsterne var kørt og vi var ved at rydde op, kom der en byge, så vi var heldige :-)
Rasmus havde ønsket sig et løbehjul og sådan et stod der i min søsters kælder. Det vagte stor glæde og at det var en genbrugsgave gjorde det bare endnu bedre, for det havde jo været Majas!

Rasmus og jeg havde bagt muffins ("jeg vil ha en masse af de små kager mor") og de var pyntet med blå glasur, lys og flag.

Af Janniks familie fik han 1600 legoklodser og plader, både med og uden vejbaner. Janniks niece Vibeke og hendes kæreste Rene hyggede sig sammen med Rasmus med at bygge luftballon, zebra, skibe og et 4 tal :-)


Og så får I sørme et billed af min nieces (Maja) trøje inden den er færdig! Jeg syntes ærmerne så forkerte ud. Dvs ærmerne er såmænd rigtige nok, det er bare mine udregninger den er gal med ;-) Jeg viille være færdig med indtagningerne lige under albuen og det ser nok ikke så smart ud... Så hun fik lov til at prøve den i dag. Bortset fra ærmerne passer den perfekt!
Det er min strikkekurv hun står med - det var lettere end at rende rundt efter hende med to nøgler garn :-D


Jeanette - Rasmus ville have muffins, pølser, is og pandekager! Pandekagerne får han på onsdag og isen tog vi til en gang Mickeys klubhus da gæsterne var kørt :-)


Nette - I havde været så hjertelig velkomne! Jeg synes også at Janniks og Rasmus' fødseldage er sjovere - så kan jeg rigtig forkæle dem :-) Næste år bliver Jannik 40 og jeg er allerede i gang med planlægningen ;-)

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ham! Det lyder som en super fest.
  :-) Britt

  SvarSlet
 2. det ser da ud til at have været en dejlig fest, og Maja ser rigtig godt ud i de farver, hun må glæde sig til den er færdig.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Sikke da en hyggelig dag :):)
  Og GOSH en masse legoklodser!! Ligner snart som vores gulv altid så ud med Nanna... der jo havde en mor der arbejdede på lego :);)
  Heldigt med vejret... heldigvis :)

  SvarSlet
 4. Så fik jeg endelig bugseret mig ind og kigge på føsdag. I ligner da bestemt nogle der har hygget jer....! Godt du ikke var nået længere på ærmerne!:-P

  SvarSlet