tirsdag den 23. juni 2009

Skt. Hans

Turen gik til det lokale bål her til aften. Hovedsagligt fordi heksen skulle futtes af på et børnevenligt tidspunkt, nemlig kl. 20.00.

Rasmus syntes at det var spændende og han blev godt nok noget mukken da vi gik hjem igen ca 20.45. Men det var langt over hans sengetid og vi havde vækket ham midt under hans middagslur i børnehaven i dag. Han skulle til ørelæge kl 14 og til læge kl 15.
Han fik drænene ud af begge ører for snart to måneder siden og det skulle der tjekkes op på. Han hører fint, men hullerne er desværre ikke vokset sammen. Er de stadig ikke det sidst i august, skal de sys. Det er ikke værre end da han fik drænene i, men han skal holde sig i ro i EN måned efter! Den lille krudtugle...

Hos lægen stod den på 4 års undersøgelse og vaccination. Alt er okay. Han er stor og vejer meget (118 cm og 28 kg), men så længe højde og vægt passer sammen er det fint.

2 kommentarer:

  1. Bål er vist bare per definition spændende - så er det jo ærgeligt når man skal hjem igen :-)
    Jeg håber for Rasmus (og jer) at hullerne vokser sammen af sig selv - jeg kan forestille mig at det er svært at forklare en 4-årig at han skal holde sig i ro :-)

    SvarSlet
  2. Han ser helt optaget ud :):) Men man kan jo heller ikke lade være at stirre ind i de flotte flammer!
    Krydser fingre for ørerne....

    SvarSlet