søndag den 2. august 2009

Ferie i vestjylland

Vi er lige kommet hjem efter 10 dages ferie hos svigermor. Det var dælme godt at komme hjem igen ;-)
Rasmus er en vandhund! Vi badede ikke i Vesterhavet, men i en badesø ved Græm. Og jeg skal love for at den unge mand nød det.

Og det var rigtig sjovt at vælte far. Han bad så far om at vælte ham også, men selvom øjne og mund var lukket, så kunne han ikke lide det! Det var på tide at komme op, så det kom han helt uden brok ;-)

Janniks søster Eva er flyttet tilbage til Thorsminde efter et par år inde i landet og har fundet sig en sød og rar mand. Det er bare SÅ godt for hende. Vi var forbi og se hvor hun skulle sove! Rasmus havde nemlig været med henne i hendes gamle hus og der var jo ingen seng!! I det nye hus var der også et værelse med køjesenge og det mente han så måtte være hans værelse. Så de skal nok få besøg :-)


Vi var også en tur i Vilsund for at spise på Øst Vilsund gamle færge kro. Billederne af min lækre danske bøf ligger på mobilen, men bare rolig, I bliver ikke snydt for dem. De kommer en af de nærmeste dage...
På vej derop gjorde vi holdt ved Oddesund og gik en tur ved denne bunker - eller skulle vi måske kalde det Kong Jensens slot...?
Janniks anden søster (Jonna) har fået ny hund efter at den gamle døde i foråret. Lille Molly er bare SÅ kær og Rasmus elsker at lege med den. Og Molly nyder vist også en lille dreng der gider at løbe fra den ene ende af huset til den anden med hende ;-)
Der er flere billeder HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar