lørdag den 2. januar 2010

Sikker og varm


Vi havde en rigtig hyggelig nytårsaften med god mad (hamburgerryg med stuvet spinat og brunkartofler til Lillien og jeg, smørrebrød til Jannik og pandekager til Rasmus - så var alle glade!).
Jannik havde købt krudt til ham og Rasmus, og havde været på arbejde og hente sikkerhedsbriller. Jeg har strikket hue og tørklæde (Baktus), så den unge mand var godt udrustet til at gå ud i kulden og skyde af! Lillien og jeg stak næsen ud en enkelt gang eller to (hun er ryger og her ryges der i haven!), men ellers kunne vi se udemærket indefra stuen ;-)
Rasmus hjalp mig med at vinde en omgang Buzz (han trykkede forkert, men det viste sig at være rigtigt) inden han gik omkuld kl 23. Heldigvis sover han som en sten når først han er faldet i søvn, for der var godt nok gang i fyrværkeriet her i nabolaget. Og ifølge Jannik, som gik ud for at kigge på, var det også flot.
Rasmus vågnede kl 9 næste morgen, så vi 3 voksne var endnu en gang glade for at vi ikke havde drukket en masse, men vi skulle måske være gået lidt tidligere i seng... ;-)

3 kommentarer:

 1. Sikker og varm er slet ikke spor dårligt, for hold FAST hvor var der bare pivkoldt :)

  Godt nytår!

  SvarSlet
 2. han ser godt nok sej ud! heroppe fölger sikkerhedsbriller med når man köber fyrværkeri, meget praktisk.
  knus, Frida

  SvarSlet
 3. Det er godt at han er så fornuftig en lille gut. Flot halstørklæde.

  SvarSlet