fredag den 12. marts 2010

I'm in loooooooooooooooove!

En tur til tandlæge i går endte med en forelskelse af de store. Denne taske har bare lige den perfekte størrelse (til livsnødvendighederne såsom strikketøj osv ;-)) og farven er lige til at bide i (mere appelsinorange end billedet viser). Desværre står der ikke lige 1799 kr på budgettet til en taske :-(
Nu krydser jeg så fingre for at ingen andre end jeg vil have den, så den kan komme på udsalg og blive sat ned med 70% som Neye plejer. 540 kr kan jeg godt vride ud af bankmanden (aka Jannik).
Så hvis andre skulle falde for tasken, så HOLD SNITTERNE VÆK! DEN ER MIN!

4 kommentarer:

 1. Aha, har jeg husket at fortælle, at jeg skal en tur til Odense på torsdag? Jeg skal søge job, men har sørget for at have adskillige timer til eget forbrug, når jeg har overbevist arbejdsgiveren om, at det er mig, hun skal ansætte. Var det Neye, du sagde???

  SvarSlet
 2. OOOOOOOH havde den bare været mørkerød eller blå!!!!! Håber den bliver din.

  SvarSlet
 3. Hov hov Lene - bare fordi du har fået adgang til vores ø, så skal du ikke købe MIN taske!!

  Held og lykke med jobsøgningen. Selvom det betyder at vi skal have dig rendende hele tiden ;-)

  SvarSlet
 4. Rolig nu Britta. Det er slet ikke min farve. Med hensyn til jobbet, så vil jeg naturligvis gerne have det, men kunne jeg få det, jeg har søgt i Holbæk - og som er et varigt job - så vil jeg hellere have det. Men det er jo ikke sikkert, at jeg selv får lov til at vælge. Og jeg har en idé om, at det kunne være hyggeligt at arbejde i Odense.

  SvarSlet