søndag den 18. april 2010

Aflysning

Jeg må hellere lige uddybe hvorfor jeg trængte til opmuntring forleden...

Operationen blev aflyst fordi jeg manglede at tabe 6 kg!

Jeg ringede til Hamlet forrig fredag og sagde at jeg ikke kunne nå det inden den 14. Jeg havde ellers været på suppekur en uge og havde ærlig talt regnet med at det ikke ville være noget problem at smide de 6 kg, da jeg på forrige suppekur tabte 6 kg på 7 dage. Men denne gang tabte jeg kun 1 kg :-( Det lader til at min krop er gået helt i forsvarsposition og har regeret på mit lave kalorieindtag ved at holde på fedtet istedet for at tærre på det. Det er ikke unormalt - jeg har faktisk hørt om en der ikke tabte sig noget som helst i starten efter operationen...

Jeg har endnu ikke hørt fra Hamlet ang en ny operationsdato, men jeg regner med at ringe derover i morgen.

I mellemtiden har jeg været hos lægen og vi blev enige om at det var en ide at prøve Alli. Og så skal jeg til vægtkontrol hos ham en gang om ugen.
Jeg har også fået en god snak med Jannik om hvad det er jeg er bange for!
Jeg ved at det lyder åndssvagt og jeg havde da heller aldrig tænkt den tanke før jeg kom på Ubberup i 2001. Da jeg blev spurgt "hvorfor er du bange for at være slank". Det har siden sat en masse tanker igang, men desværre ikke nogen der har hjulpet mig med at tabe mig.
Men nu begyndte jeg at spekulere på om jeg (ubevidst) modarbejdede mit vægttab, så jeg ikke kunne blive opereret...
Må jo nok desværre indrømme at der er noget om det. Men den snak med Jannik har fået sat nogle af de små grå på plads :-) Og i den forgangne uge har jeg fået "snakket" (pr. mail og sms) med et par dejlige overvægtige kvinder, som også har hjulpet til med at få de der grå sataner til at makke ret. Og det har allerede hjulpet - efter en uge uden nogen kur overhovedet (men bare alm sund mad), har jeg tabt 500 gram. Ikke meget, men den rigtige vej :-)


UPDATE!! - 20.april.
Jeg kan komme 4 uger på Familiehøjskolen Skærgården fra den 2. maj - hvis kommunen vil betale. Jeg har snakket med min sagsbehandler i dag og hun vil spørge sin chef (hun må ikke selv give lov til noget der koster penge). Jeg får besked i denne uge.
Kryds venligst fingre og send superkarma denne vej :-)

3 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at der rumsteres i de grå - det er også en operation, som vil medføre en stor ændring for dig - visuelt men også i din selvopfattelse. Pøj pøj med de sidste 5,5 kg, det lyder som om at du har fundet vejen igen og har opbakning til det.

  SvarSlet
 2. Hej Søde
  Jeg ved ikke om det her er hjælp for dig, men det virkede for mig (jeg har nu tabt 20 kg siden juni 09) Jeg har intet gjort ved kosten, men til genglæd træner jeg røven ud af bukserne. Jeg har købt en personlig træner til at piske mig... Det virker. I hverdagene spiser jeg semisundt, det har jeg nok altid gjort, men i weekenderne (fre til og med søn) står den på slik junkfood og mere slik/kage og andet guf. Jeg holder mig ikke tilbage. Det skal siges at jeg nu på 70 kg ikke taber mig mere, det ville nok kræve at jeg skar lidt mere ind til benet i kosten. Men 70 kg er fint for mig.

  Håber af hele mit hjerte at det lykkes for dig også.

  Kæmpe knus
  Charlotte

  SvarSlet
 3. uha! det er godt nok en kompliceret sag. men, du skal nu nok komme igennem, så sej som du er. og naturligvis er der psykiske barriere, at være overvægtig er jo en stor del af din selvopfattelse og dit syn på verden. det er jo skræmmende i sig selv at ændre hele sin tilværelse, også selvom det er det man rigtig gerne vil. håber du kommer til den höjskole og held og lykke med projektet.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet