tirsdag den 18. maj 2010

Stoffer og patchwork

Ligesom det halve af blogland er jeg blevet grebet af patchworkdillen. Foreløbig har jeg lavet denne "blomst", som skal udvikle sig til ?? Ja, jeg ved det faktisk ikke! Havde tænkt på en taske (net eller rygsæk) til Rasmus, men jeg kunne jo også lave et tæppe.
Gad vide om jeg kan nå det inden den 10. juni? Vi får se :-)
Jeg har endelig fået noget stof og bånd jeg har købt på etsy. Jeg købte det den 1. april og det er sendt den 2. april, men jeg fik det først i dag! Helt ærligt, så tror jeg at det er blevet sejlet over Atlanten i en utæt robåd!! Der var en grund til den billige porto, men en anden gang handler jeg altså ikke der, for det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til.

Jeg har planer om at lave nogle "nulre" klude/puder til babyer og disse bånd vil da bare være søde dertil.

Og dette stof mente Rasmus helt sikkert måtte være til ham ;-) Og det havde han helt ret i. Jeg vil lave en lille (frugt)pose til ham.


Posten kom også med gave og byttestof fra Anja :-)
Jeg havde vundet i hendes give away - den søde nålepude (den er allerede i brug) og så havde hun sendt en af hendes søde fuglenøgleringe med og som I kan se er den også allerede i brug :-) Rasmus snakkede ellers om at den da kunne hænge i hans loft...


Anja og jeg har lavet en byttehandel - jeg fik disse seks fede retrostoffer og hun fik et hæklet sjal. Hvis andre har lyst til at bytte retrostof med et sjal, så bare sig til :-)

1 kommentar:

  1. Godt stoffet er kommet frem og jeg beklager jeg var lidt langsom til at få det postet! Besøg min blog og se hvorfor ;-) Jeg håber du får det brugt stoffet godt og godt den lille fugl kunne bruges!

    SvarSlet