torsdag den 8. juli 2010

Højskole

Fra den 8. august og 4-5 uger frem er jeg her

Og jeg betaler selv! Odense Kommune vil nemlig ikke hjælpe mig. Som jeg skrev tidligere, så fandt min sagsbehandler pludselig ud af at jeg kunne få lavet en jobplan hvor opholdet indgik.
Men desværre var hendes leder ikke enig deri. "Fedme er ikke en sygdom" var grunden til nejet. Det har jeg så heller aldrig påstået, men jeg har henvist til Lov om aktiv beskæftigelse § 28 Stk. 2. "For personer, der er omfattet af § 2, nr. 3, kan planen tillige indeholde aktiviteter, der kan stabilisere og forbedre personens fysiske, psykiske og sociale tilstand med henblik på, at personen efterfølgende kan deltage i tilbud efter denne lov".

Hvis jeg ikke taber mig 8 kg, kan jeg ikke blive opereret. Og hvis jeg ikke bliver opereret kan jeg ikke tabe 70-90 kg og hvis jeg ikke gør det, kan jeg ikke komme ud på arbejdsmarkedet.

Det var anken jeg fik nej til denne gang, så nu er den sendt videre i systemet.

Men jeg vil sgu afsted, så vi har vendt hver en sten og fundet alle småpengene frem. Og jeg sætter alt (næsten) mine hobbyting til salg HER. Håber jeg på den måde kan få skrabet penge sammen til mininum 4 uger.


4 kommentarer:

 1. har kigget på deres hjemmeside, og det ser rigtig godt ud. hvor dejligt at du kan komme til sådan et sted og få hjælp og stötte, for det er et gavaldigt projekt du skal ud i. held og lykke, jeg krydser alt hvad jeg kan for at det her falder godt ud for dig og din familie.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Jeg krydser finger for at opholdet bliver super godt, og med det ønskede resultat...
  Kæmpe knus fra KBH

  SvarSlet
 3. Jeg håber inderligt at nogen undervejs finder ud af at du ER berettiget alligevel. Og uanset hvad, håber jeg i får fundet kronerne til det :)

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud Britta!!! Håber du får et rigtigt godt ophold:o) KH M

  SvarSlet