onsdag den 11. august 2010

Højskoleliv

I får lige lidt stemningsbilleder fra højskolen. Jeg har det fint, men savner både Jannik og Rasmus. De kommer forbi på vej hjem på fredag og gud hvor jeg dog glæder mig!

Mit "hjem" en måneds tid. Ikke særlig hyggeligt, men madrassen er god!

Højskolens sø. Der er et par stykker der bader i den hver morgen. IKKE mig! Jeg nærmer mig helst ikke, efter jeg i søndags blev bidt/stukket af 4 af de der irriterende små sorte fluer, hvis stik klør helt afsindigt! Sjovt nok er det altid kun højre ben det går ud over...

kreaværkstedet, hvor man kan male, lave ler, smykker, sy, væve og hvad man nu har lyst til. Jeg havde lyst til at sidde i lænestolen og hækle, for jeg havde lige cyklet 10 km.


Når man har kreaværksted har man 200 kr til materialer og dem var læreren og jeg ude og bruge nogle af. Jeg manglede jo en lynlås. Vi skulle til Kølkær og jeg syntes da nok at det lød bekendt, men det var først da jeg så deres webadresse at det gik op for mig hvor vi var :-)
Et paradis på jord! Hvis man altså er til stof, patchwork, strik (lidt garn), broderi og smykker. Og jeg er jo til lidt af hvert ;-)
Fik købt lynlåse (til 1 kr stk!) og skabeloner til 3 tommer store sekskanter (til taske og tæppe) og så stod jeg ellers og savlede over disse perler. Jeg købte ikke nogen, for jeg ville ikke kunne begrænse mig! Men jeg skal derud igen og så bliver det på cykel. 8,7 km hver vej.


Udsigten fra et hvil på dagens cykletur.

Jeg har en plan! Jeg skal cykle min. 10 km hver dag. Mandag og i dag cyklede jeg 10,129 km og i går blev det til 11,5 km. Jeg skal jo trænes op til de 2 x 8,7 km til Kølkær stof og hobby ;-)
Der er vejning om fredagen (og i mandags), så stay tuned - jeg har forhåbentlig godt nyt på fredag :-)

8 kommentarer:

 1. Selv om du savner, håber jeg også du kan nyde opholdet.

  SvarSlet
 2. Håber det bliver et godt ophold for dig selv om du savner familien.

  SvarSlet
 3. Jeg vil ønske dig et rigtig godt og givtigt ophold, både med hyggen motionen og vægttabet,

  SvarSlet
 4. selvfölgelig savner du dine drenge, men dette bliver bare så godt for jer allesammen. jeg krydser krampagtigt alt hvad jeg kan for at du når dine mål og kan få den operation og et helt nyt liv.
  knus fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Det er da for længe siden jeg har haft tid til at læse blogs - havde slet ikke fået med, du var taget af sted. GODT at høre! Og på et eller andet plan GODT at du savner drengene. :o)
  Vi ses ikke til strikkegfestival, kan jeg se?

  SvarSlet
 6. Hvor er du go' Britta! Gi' den gaz med al cykleriet:o) Håber du får en god måned selvom den sikkert bliver hård. Men du er sej og skal nok komme igennem opholdet med et godt resultat!!! Jeg hepper på dig:o) KH M

  SvarSlet
 7. Super at du cykler hver dag, håber der er nogle gode bakker.
  glæder mig til at følge dit ophold.
  Jeg VED at du KAN.
  Knus Irene

  SvarSlet
 8. Bare klø på, Britta, du skal nok klare det.

  Husk på, at der i et hvilket som helst nøgle luksusgarn altid vil være 100% færre kalorier end i selv det mindste salatblad.
  Mange heppende hilsner'
  Liselotte

  SvarSlet