mandag den 22. november 2010

Snøft

Jeg har haft den skønnest weekend, i det koldeste pakhus, sammen med de dejligste mennesker!
Jeg var (selvfølgelig) på havnen i Odense, hvor jeg delte "bås" med Tina, Ditte Marie, Louise og Pernille. Malene kom søndag og have bl.a E.T. med - billed af ham senere :-)
Jeg har flere billeder at dele med jer, men de får vente til snøfteriet er aftaget lidt. Jeg blev nemlig helt og aldeles forkølet af kulden i pakhuset :-(
Til stor fornøjelse for alle havde jeg mistet stemmen søndag - det lød faktisk mest som om jeg havde været på druk både fredag og lørdag! Men jeg sov FØR Rasmus begge aftener - fredag kl 21 og lørdag holdt jeg ud helt til 21.30. Helt uhørt for en natteravn som mig.

Jeg fik solgt hvad jeg håbede på og fik brugt lidt penge også. Kunne nærmest ikke gå forbi Lavenel uden at købe garn ;-) Billeder kommer senere.

Hos førnævnet Pernille købte jeg en turkis uglepude, som Rasmus "da godt ville have, mor" - han får lov til at vente til 2. søndag i advent!

Sådan så min bod ud torsdag aften.

Jeg havde jo lavet kontakt pynt og jeg fik faktisk solgt både en ugle og denne pistol :-)
Det pynt tiltrak sig godt nok meget opmærksomhed og de fleste syntes at det var både sjovt og praktisk. Nogle havde set Camilles eller andres robot, men ellers fik de historien om hvordan en robot var blevet til en skyder :-)

Nu vil jeg gå ind og lægge mig lidt og så skal der tages billeder af resterne til Amio.

Tusind tak for et godt arrangement til Albers og Karlsson!

Og tusind tak for en dejlig weekend til alle jer dejlige bloggere, som jeg endelig fik mødt IRL og til alle jer andre som var med til at gøre weekenden uforglemmelig.

2 kommentarer:

  1. Det var bare RIGTIG dejligt at møde dig! Men hold nu kæft, hvor er jeg træt nu...

    KH
    Kat

    SvarSlet
  2. Det var også skide hyggeligt at møde dig :)

    SvarSlet