onsdag den 2. marts 2011

Min lille baby...

... skal snart starte i skole!!


Nøglesnor med eget plastikkort (til legepladsen?)


Rasmus elsker at spille ludo, så han blev begejstret da han fandt dette på legepladsen.


De må have en kæmpe til at komme og læse historier ;-)

Vi har snakket meget frem og tilbage om hvorvidt Rasmus skulle på distriktsskolen eller om vi skulle forsøge at få ham på den alle vennerne fra børnehaven skal på.
Det var infoaften for et par uger siden, men da var jeg desværre syg, så Jannik måtte alene afsted. Han var meget begejstret da han kom hjem og vi blev enige om at give distriktsskolen en chance.
I dag var vi så ovre for at få ham skrevet ind og jeg må give Jannik ret - det skal nok blive godt.

Skolen er delt op i 4 dele - en for 0.-3. kl., en for 4.-6., en for 7.-9. og en for handicappede børn.
Hos 0.-3. kl. har de en stor sal hvor klasselokalerne ligger rundt om. I salen mødes de hver morgen til morgensang (uh, det luner mit grundtvigianske hjerte) og det bliver også brugt i både undervisningen og af SFO'en. Der er bl.a bordfodbold og bordtennis.
Et af lokalerne er computerrum, med fine fladskærme og spændende læreprogrammer for de små klasser.

Vi var rundt og se hele skolen og selvom den virker stor, så er det kun nødvendigt at koncentrere sig om sin egen afdeling og fællesområderne (bl.a bibliotek og madbod). Alle børn er velkomne over det hele, hvis de har lyst og hvis de kender nogen.
4 kommentarer:

 1. Det lyder til at I har truffet et rigtig godt valg:).
  Noget helt helt andet: Skal du forresten udstille på forårsmarkedet? Jeg er desværre blevet forhindret, men håber da at være på banen til julemarkedet:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Jeg synes det lyder godt! Morgensang er en dejlig ting at starte skoledagen med. På min skole er der 800 børn og alle er med til morgensang hver dag, jeg nyder det!!!

  SvarSlet
 3. uha, spændende og også lidt skræmmende. og endnu mere skræmmende hvor hurtigt tiden er gået, er han virkelig blevet så stor allerede?!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Ja, tiden går hurtigt, og før man får set sig om er børnene store.
  Det lyder rigtigt fint med skolen, så det er bestemt et godt valg i har truffet.
  Jeg er også tilhænger af morgensang, så jeg kan næsten ikke få armene ned over at den tradition stadig holdes i hævd mange steder... ;o)

  SvarSlet