onsdag den 15. juni 2011

6 år - del 2

Vi har festet i dagevis!

Fredag blev det til brunsviger i børnehaven og om aftenen havde den unge mand bestilt pandekager. Om aftenen bagte jeg 85 cupcakes af forskellig størrelse og fik lavet rughapsere og pølsehorn.

Her er det jordbærcupcakes - de var gode!

Og det der kom ovenpå var rigtig lækkert - en blanding af flødeskum, græsk yoghurt og vanille. MUMS!
Til ungerne kom jeg kun lidt på, men der var pænt meget på til de voksne næste dag. Det var dog lidt for blødt til at komme på med sprøjte og tylle.

Jeg lavede også chokoladecupcakes med nutellafrosting. De var også gode, men det var alt for sødt med alt det krymmel på. Så til familiefødselsdagen om søndagen brugte jeg sprøjten og lavede en fin top og dryssede kun lidt krymmel på.

Der var gang i både trampolin og skovle til børnefødselsdagen. Jannik havde lavet en super skattejagt  og som I kan se havde han gravet "skatten" rigtigt ned :-)

Efter aftensmaden (grill) søndag aften blev trampolinen brugt til mere rolige aktivteter.
Den unge mand havde nyt al festivasen men det var vist også hårdt at blive 6 år ;-)
Jeg kan stadig mærke i min krop (især i mine knæ) at jeg har være på benene det meste af weekenden. Men det er det hele værd, når Rasmus har haft det skønt. I morgen skal vi over og møde hans nye klassekammerater - det glæder vi os vist alle 3 til :-)

Der er flere billeder fra fødselsdagen HER

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med ham:). Det lyder til, at I har haft nogle dejlige dage.
    Kh. Louise

    SvarSlet
  2. Hold da op...., du kunne jo starte et helt bageri med alle de lækre kager du sådan havde bagt...sidder jo her og bliver helt vildt sulten ha ha :D Stort tillykke med dagen, ser ud til i havde nogle skønne dage :o)

    SvarSlet