torsdag den 1. september 2011

Smølfernes nye hjem

Jeg har købt et af Mettes søde smølfehuse til Rasmus og nu er det kommet op at hænge og beboerne er flyttet ind.


Det hænger lige ved hans hovedpude :-)

Som I kan se er der plads til et mere og det er ikke helt usandsynligt at jeg må op med pungen igen, for han mener at alle 24 gaver i hans pakkekalender skal indeholde smølfer ;-)
Det kan dog max blive til 17, for jeg har lige købt 7 ting i Fakta (bøger, tusser, Lego, blyanter og ringeklokke) for 50 kr. Pænt af dem at sætte tingene ned netop som jeg kommer forbi :-)

5 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at se at det bringer lykke, der hvor det er kommet frem :-) Dejlige beboere det har fået!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Fint hus. Tænk, at du allerede er i gang med pakkekalenderen...., men det kommer jo lige pludselig:)

  SvarSlet
 3. Sikken en heldig knægt at få et smølfehus hus til smølferne- og så må jeg da virkelig beundre dig for at du allerede har fundet på noget til gavekalenderen.... stilen jeg har kørt de sidste 2 år med 2 stykker vingummi i sokken hver eftermiddag er vist ikke så stueren ifht tænderne og sukkerpolitiet vel..... ak, ak- men den var nem!

  SvarSlet
 4. Eva og Ellen Kathrine - jeg starter allerede med julekalenderne i december. Altså når jeg lige har lavet og afleveret de 3 + 2 halve, jeg laver hvert år :-)
  Julepynt bliver som regel sat ned til halv pris allerede i ugen op til jul og især mellem jul og nytår kan man gøre nogle kup.
  Så jeg har simpelthen en kasse kun til kalendergaver og den bliver fyldt i løbet af året.
  Men jeg må da indrømme at hvis der mangler gaver, så bliver der fyldt op med slik. Og det har jeg endnu ikke fået nogle klager over ;-)

  SvarSlet