lørdag den 3. december 2011

Den kreative julekalender

I dag var det min tur til at åbne pakke i Den kreative julekalender. Jeg skulle dog lige på posthuset og hente den først, for den kom forleden da jeg ikke var hjemme.


Se nogle fine sager jeg har fået af Karina
Jeg er især vild med den strikkede kugle, for jeg kan ikke strikke på strømpepinde og er derfor afskåret fra årest store kugledille ;-)
Og så tror jeg at Karina har haft en spionnisse, for jeg har ledt og ledt efter sådan et lysspil!
Så tusind tak Karina :-)

Nu vil jeg så arbejde lidt på den gave jeg skal af med. Der er en uges tid til den skal sendes, så det når jeg fint. I får billeder senere.






2 kommentarer:

  1. Kære Britta.

    Det var så lidt. Er glad for at det hele faldt i din smag, og mht. lysspillet så er det rent held. Der har desværre ikke været en spionnisse på spil ;-)

    KH

    SvarSlet
  2. Hej!
    Jag snubblade nyss över din fina blogg och tror att du kanske uppskattar ett tips på ett nystartat community för handarbete.

    Det heter ”mitt handarbete” och är en fristående sida till Hemmets Journal.
    Här kan du följa andras pågående handarbetsprojekt och även lägga upp och tipsa om dina egna alster. Så finns ett forum som är super om du vill sprida info om stick/virk/sykvällar och liknande.
    Sidan blir också en naturlig plats att blogga på om man vill ha läsare som är där för samma sak som du, alltså handarbete!

    Hoppas du hittar dit! Välkommen!

    Liza,
    www.hemmetsjournal.se/handarbete

    SvarSlet