søndag den 27. november 2005

2 huer


Så er endnu et par julegaver blevet færdige!
Det er lidt svært at se dem ordentligt på dette billede, men jeg regner med at modtageren gerne vil stå model efter jul, så I kan se hvordan de rigtigt ser ud.
Opskriften på den røde er her og her kan I finde den turkise.
Den røde er strikket i Karisma og den turkise i 2 tr. Thema Nuova og 1 tr. Baronesse mohair

Vi har været i Århus og besøge svigermor på patienthotellet i dag. Jeg må indrømme at jeg blev lettere chokkeret da jeg så hende med sonde op gennem næsen, men det er nu en gang sådan hun får næring pt. Strålerne har simpelthen skadet hendes hals så meget at hun ikke kan spise. Men heldigvis virker de - den store knude hun havde på halsen er væk :-)
Så må vi håbe at det på den anden side af halsen og nede i halsen også er ved at forsvinde.
Hun skal have stråler til og med den 8. december og et par uger derefter vil det stadig føles som om hun får dem - dvs hun vil have smerter og vil nok ikke være i stand til at spise. Det er og bliver en hård omgang, men hun er heldigvis i rigtig godt humør og hun nød helt klart at have besøg af Rasmus (og vist også af os andre ;-)). Han blev vist frem både i receptionen og til serviceassistenten :-)

1 kommentar:

  1. Hejsa
    Jamen de er da blevet rigtig flotte de huer. Og fine blomster der lige passer til. Hvad blev der af den hue, de skulle have været på?
    Kram

    SvarSlet