tirsdag den 31. januar 2006

Kald mig bare Mads!

Ja, som I sikkert kan regne ud, fandt Rasmus ikke ud af at kravle under weekendens besøg hos Bedste i Bur.

Til gengæld lærte han at gå!!!!! Nå ja, ikke sådan rigtig, men i en gåstol. En hel ny verden har åbnet sig for den unge mand - han fræser rundt i hele huset (vi har ikke dørtrin) og kan nå en helt masse som mor og far ikke har fået i sikkerhed endnu :-)
Jeg overvejer at invistere i et par benskinner, for mine skinneben er snart gule og blå - han har nemlig ikke helt styr på det endnu og han følger efter mig hele tiden og overalt!

For at begrænse skaderne (og da jeg ikke kan se gennem vægge) har han lige nu kun ca 2 kvm køkkengulv at køre rundt på :-)

Nå, han må nok hellere komme op igen - den slags køretøjer skulle ikke være alt for sunde hvis de bliver brugt for meget. Men lidt hver dag tager han nok ikke skade af og han morer sig kongeligt!

2 kommentarer:

 1. Tænk at sådan pludselig en dag kunne se verden fra et helt nyt synspunkt!!!

  SvarSlet
 2. hej britta!

  jeg vil også gerne lige sige, hvor er han dog helt vidunderlig dejlig din rasmus.....han er ikke for tyk....babyer må gerne være tykke, han skal trods alt til at bygge alt knogleværk op.... og mælkefedt er godt for de små hjerneceller...ham rasmus er lige som han skal være ...hvis du spørger mig!
  tillykke med navneforandingen....skal vi så til at kalde dig mads nu?

  kh malle

  SvarSlet