torsdag den 26. januar 2006

SÅ kører det for ham!


Den lille tykke (se lige den dobbelthage!) har fået ny autostol - og den ser da ud til at behage ham, ikk?

Det må også være bedre end at sidde sammenklemt i en babystol!

Ang det med at være tyk, så er det noget jeg frygter vil ske for ham - og det ser ud til at han har taget godt for sig at både mine og farmands fede gener. Jannik bliver ved med at sige at det ikke er noget at bekymre sig om (endnu) og det har han jo nok ret i (det har han som regel), men det har ikke været nogen dans på roser for mig at være overvægtig, så det vil jeg bare ikke have at Rasmus bliver!

Jeg ved heller ikke hvad der er at gøre ved det pt, for han spiser det en dreng på 7½ måned skal. Satser på at det hjælper når han begynder at kravle og gå - så skal I se fedtet forsvinde fra både hans hage og min ;-) Han er allerede rigtig hurtig selvom det foregår på numsen eller på maven når han skal rundt, så jeg kommer til at løbe stærkt når han finder ud at der er andre måder at komme rundt på!

Og hvis han ikke begynder at kravle i den kommende weekend, så må I kalde mig Mads!! Han er lige ved og næsten og han finder altid på noget nyt når vi besøger Bedste - ALTID!
At komme fra ryg til mave, at sidde og at komme fra mave til ryg, er alt sammen noget han har gjort første gang mens vi besøgte Bedste i Bur :-)
Og vi tager derop i morgen!

1 kommentar:

  1. Åhh - han er sgu' da dejlig !! Kan godt forstå du bekymrer dig, men hva' siger sundhedsplejersken ?? Tillykke med at du kan komme igang med en uddannelse - det er altid sjovt (og hårdt) som voksen at udfordre sig selv.... Glæder mig til at høre om Rasmus har tilføjet noget til repetoiret. Kh SUsanne i Silkeborg

    SvarSlet