onsdag den 15. marts 2006

Stramning

I fredags var jeg i Århus for at få strammet båndet om min mavesæk.
Det gik ikke så godt med vægttabet - ja, det gik faktisk slet ikke :-(
Ikke at jeg havde taget på, men jeg tabte 2 kg og to 2 kg på og tabte 2 kg osv. Og det var jo ikke lige meningen med det hele.
Gunden? Jeg spiste for meget! Var efterhånden oppe på de samme portionsstørrelser som inden operationen. Og det var jo heller ikke meningen.

Så der skulle en stramning til. Det tager ikke lang tid - hvis lægen altså kan ramme "hullet". Det kunne han ikke, så jeg blev sendt over på røngtenafdelingen, hvor de har bedre udstyr og så lykkedes det.

Der blev sprøjtet 2 ml saltvand ind og jeg skal lige love for at det virker. Min morgenmad består nu af 3 spsk Gaio, min frokost og aftensmad af et krus suppe og ind i mellem lever jeg af Pepsi Max og Cocio :-)
Jeg tabte 2 kg fra lørdag til mandag og hvis det fortsætter sådan har jeg nået min ønskevægt omkring den 1. maj ;-) Hvis jeg ikke er faldet om af underernæring inden!

Nå, det er kun den første uges tid det er sådan - jeg er så småt begyndt at spise "fast" føde igen. Som fx havregrød.

Anyway, nu skulle der gerne ryge nogle flere kilo, så jeg kan passe alt det lækre sommertøj jeg har købt. Hvis det altså nogensinde bliver varmt i DK igen?!

3 kommentarer:

 1. Hej Britta
  Dejligt at høre, du stadig er ved frisk mod. Jeg er spændt på om du når at gætte dig til hæklingens finnesser inden jeg får taget mig sammen til at komme ud og lære dig det :-D
  Vi snakkes snart ved igen
  Kram Trine, næsten i Svendborg

  SvarSlet
 2. hej Britta!
  held og lykke, pöj pöj! har du meldt dig til strikkefestival dette år, synes det er helt umuligt at vi ikke har mödt hinanden endnu!
  hilsen fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Bare rolig Frida, jeg kommer til strikkefestival i år! :-)

  SvarSlet