onsdag den 15. marts 2006

Endelig!


Der er lykkedes mig at blive færdig med et sjal! Jeg strikker hver dag, men der er aldrig noget der bliver færdig - kunne måske skyldes at jeg har gang i for mange projekter?

Men i går skete det så - et styk sjal strikket i Joke på pind 9 i ret. Det er den klassiske Kauni-opskrift jeg har brugt (slå 3 m op - tag ud i den ene siden til midten - tag ind i den ene side til der er 3 m tilbag - luk af). Sjalet er ca 180 cm bredt og 97 cm højt. Jeg har brugt 292 gram garn og er ligesom så mange andre støt på det underlige fænomen at der går mere garn til første halvdel af sjalet!

Det er fødselsdagsgave til min søster og hun fylder først år den 1. april, så jeg er for en gang skyld færdig i god tid - jamen hvad skal det dog ikke ende med?!

Billedet er ikke synderlig godt, men vent et par uger og så prøver jeg at lokke modtageren ud i solskinnet på hendes fødselsdag til en lille fotosession.

2 kommentarer:

  1. Altså det er slet ikke noget underligt fænomen :-))

    Der går mere garn til første ½-del fordi du tager UD, altså strikker 2 masker... på tilbagevejen når du tager ind strkkes jo kun én maske - det MÅ nødvendigvis kræve lidt mindre garn ! :-)

    Tak for sidst i øvrigt !

    Viv

    SvarSlet