fredag den 23. juni 2006

Færdigt - og på pindene.


Jeg strikker og strikker, men synes aldrig jeg bliver færdig med noget! Kunne måske skyldes at jeg liiiige skal prøve dette garn og liiiige skal prøve denne opskrift - og pludselig har jeg gang i 117 forskellige projekter? ;-)

Tog mig dog sammen forleden og blev færdig med denne poncho til Janniks nevøs datter som bliver 3 år i august. Den er strikket i Angora tweed fra Garnstudio (udgået, men den kommer igen til efteråret) med kant i Tante Grøn's Skovbund (50% mohair og 50% bomuld). Jeg har fået kanten forneden til at bølge som den gør, ved at strikke to gange i hver maske på den næstsidste omgang.
Har garn til overs, så jeg overvejer en hue der passer til.

Og hvad er det så mine pinde er optaget af? Her er en liste - tror nok jeg kan huske det hele ;-)

 1. Nederdel til min niece i eVilla
 2. Raglan til Rasmus i Meilenweit
 3. Raglan til Rasmus i Alpaca
 4. Taske i pladegarn

Hm, det ser da ikke så slemt ud! Har nok glemt noget - eller måske fortrængt det ;-)

Har garn liggende til Ängelsberg, som helt ærlig ser mere besværlig ud end jeg orker at beskæftige med med lige nu. Har bestilt pladegarn (til sjal?) og melange garn (endnu et sjal) fra Vivian. Og hos Marianne ligger der noget Bloom og venter på at jeg kommer forbi og henter det i ferien. Var i Aldi i går og købte 4 ngl hvid og 4 ngl bordeux som jeg vil prøve at strikke Jan i - hvis mine hænder vil være med til det bomuld.

Har planer om at strikke Bette, Albert's raglan (jeg har altså et eller andet med raglan), hue og halstørklæde til mig selv (kan vist godt vente til efteråret), og og og og og og og - jeg synes jeg bliver fristet af noget hver eneste dag!

2 kommentarer:

 1. Øøøøøøh...Jan er da til tykkere bomuldsgarn? Strikkefastheden er på 20x26 til 10 cm...så jeg har desværre ikke lige noget liggende. :o/

  SvarSlet
 2. Hey - jeg var i IKEA i sidste uge - og jeg prøvesas det blomstrede betræk - og det er helt i orden *S* det kan sagtens købes.
  Kh Jeanette

  SvarSlet