torsdag den 13. juli 2006

Billede som befalet :-)

Vær'go fru Bendix - billeder at alle lækkerierne, hvoraf halvdelen kommer fra dig ;-)

Pladegarnet skal bruges til et sjal til mig selv - regner med at gå igang når Rasmus starter i dagpleje, for han vil ikke kunne lade det garn være i fred. Han kan ikke lade noget garn være i fred, men der er ikke plads i min strikketaske til pladegarn :-/
Det tynde tynde eVilla (8/1) skal være til mit første forsøg udi hulmønstret sjal.

Den sort/hvide bloom er allerede ved at forandre sig til et (meget varmt) sjal og den blå/grønne, har jeg et par forskellige ideer til.

Den isblå melange eVilla har jeg tænkt mig at strikke Albert's raglan i og det rød Skye (fra Colinette) skal blive til Horndal hue og halstørklæde (fra Noro Revisited )Her har I så Noro raglan'en :-)

Jeg kan ikke strikke ærmerne på rundpind - godt nok har jeg en stor dreng, men så stor er han altså heller ikke! Joh, jeg ville måske godt kunne indtil 1. eller 2. indtagning, men det er så også det.
Desuden er der flere (2 niecer og en kæreste) der plager for sokker, så jeg skal jo have det lært!

4 kommentarer:

 1. hej, glæder mig til at se alt det flotte garn strikket op til smukke ting. og den raglan bliver rigtig kæmpeflot, det Noro garn har nogle herlige farver.
  hilsen fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Ha ha, jeg havde da ikke lige fattet at trøjen var til Rasmus, ind i mellem går det vist lidt for stærkt med læsningen ;-)))

  SvarSlet
 3. Sikke da en masse lækre indkøb - glæder mig til at se, hvad du får ud af det.

  KH Tina

  SvarSlet
 4. hej Britta
  Har du prøvet strikke på 2 rundpinde. Så kan du faktisk strikke begge ærmerne samtidig

  knus
  kirsten Hedam

  SvarSlet