onsdag den 12. juli 2006

Hjemme igen!

Vi kom hjem fra Jylland i mandags - en dejlig, nogenlunde afslappende uge hos svigermor :-)

Kun nogenlunde afslappende, for Rasmus er OVERALT!! Jeg startede med at flytte en lysedug og et par glasstager, for dem har han altid været interesseret i, men ellers må han bare lære at høre efter. Det nåede han ikke at lære i løbet af den uge vi var deroppe - ind imellem tog han en runde fra køleskabet, via køkkenskabene, forbi de spændende ledninger, rundt om telefonen og så lige hen og pille i videobåndene under fjernsynet.

Han fik rent faktisk ikke ødelagt noget, så helt så slemt var det ikke, men jeg tror nu nok at svigermor fik sin sag for ;-)
På et tidspunkt sagde vi til hende at hun skulle slappe af og lade os tage ham, men det ville hun ikke høre på! Nu ser hun ham jo heller ikke til hverdag, så hun nyder vist rigtigt at rende rundt efter ham :-)

Jeg fik ikke taget nogle billeder - havde nemlig taget usb-kablet med og ikke strøm-kablet :-( Men Janniks søster tog en masse billeder bl.a da vi var i Giveskud løvepark og dem får jeg i næste uge - så I bliver ikke snydt for "beviser".

Jeg fik strikket - er færdig med kroppen på Noro-raglan'en. Så havde jeg selvfølgelig ikke mere garn (lå herhjemme). Nu strikker jeg på ærmerne og det tager sin tid, for jeg øver mig i at bruge strømpepinde og det er altså lidt besværligt :-/
Tasken er færdig - helt og aldeles!! Smidt ud i skraldespanden. Så kan den lære at drille mig. Det var nu garnet der drillede og nu gider jeg ikke det mere. Basta!

Havde fået forsyninger fra Viv og besøgte Marianne - billeder af herlighederne kommer en af dagene.

I dag har min søster passet Rasmus mens Jannik og jeg har muget ud på loftet. Han slæbte ned og jeg sorterede. Nu er der lige pludselig en masse plads på loftet (men vist ikke ret meget i containeren).
Efter det hårde arbejde tog vi i biffen og så på pirater :-)

2 kommentarer:

 1. Hej og velkommen hjem!!

  Er det virkelig nødvendigt med strømpeinde til de ærmer? Kan de ikke være på en rund model 40 cm??

  Hit så med masser af billeder!

  KH Viv

  SvarSlet
 2. Hejsa!
  Det lyder da til at ha været en hyglig uge, med masser af tid til strik. Glæder mig t at se billeder fra Givskud. Fedt sted. Vi har årskort dertil og det bliver udnyttet.
  KH
  Lenette

  SvarSlet