fredag den 28. juli 2006

De nye møbler


Her er hvad man får for 2250 kr - eller rettere for 2112 kr. Resten skal bruges på sorte betræk til skamlerne. De har dem selvfølgelig ikke i vores mikroskopiske IKEA, så jeg skal se om jeg kan lokke en eller anden i den i Gentofte.

Væggen er bar - der skal den tallerkenrække, som jeg fik i fødselsdagsgave, hænge. Den er i fyrretræ og skal males - overvejer turkis i stil med den fra Oliver Furniture.

Og så glæder jeg mig til at jeg engang kan have ting (som fx planter) stående på hhv bord og skab! Det er umuligt med Prins Pilfinger i huset :-/ Sækkestolen passer (stadig) ikke ind i "stilen", så den skal jeg have fundet noget nyt stof til. Den er godt nok kun til låns, men jeg syr bare et betræk til at komme udenom det der er på nu.

Jeg har bestemt mig for endnu et liniefag - husgerning. Nu står valget så mellem engelsk og dansk som fremmedsprog. Hvis jeg da ikke finder på noget helt 17'ende ;-)

Og Lene - du kan tro at jeg vil nyde ferien - og Rasmus starter i dagpleje på tirsdag, så jeg kan nyde den i fred og ro ;-)

1 kommentar:

  1. Tillykke, tillykke, tillykke... sødselsdag, studie og... sofa. *s*
    Jeg er bagud, men jeg skulle da liiiiiige...! :o)

    SvarSlet