tirsdag den 1. august 2006

Dag 1 i dagpleje

Den unge mand overlevede den første dag i dagplejen - og det gjorde moderen også ;-)

Da jeg gik så han ud som om han tænkte "Hvor skal hun hen?", men ingen tåre! De var så kommet ca 15 min senere. Det hjalp på humøret at komme ud i haven, men han blev ked at det igen da de kom ind og spiste ikke ret meget frokost.
Da jeg så kom ændrede han humør på 0,01 sekund :-) Og han var ikke særlig interesseret i at tage hjem! Fik ham dog lokket ud til cyklen.

Så det skal nok blive godt.

Og hvad lavede jeg så mens han havde sine første oplevelser som dagplejebarn? Absolut ingen ting! Sad på sofaen og surfede lidt på nettet, chekkede post og så tv. Og nød freden :-)

I eftermiddags var min niece her - vi lavede invitationer til hendes 18 års fødselsdag om en måned. Jeg skal lave maden, som skal være italiensk (hun eeeeelsker lasagne), så vi blev enige om at det skal være en gangsterfest. Al Capone møder Don Corleone i Odense ;-D

Vi opfordrer folk til at gøre lidt ud af påklædningen, men det er ikke noget krav. Det er ikke så svært for mændene - hvis de altså har et jakkesæt (hvilket Jannik har, så han skal bare finde en hat), men vi andre skal ud og finde et 20'er dress.

Fødselsdagsbarnet er en str. small, men jeg har altså ikke krop til sådan en kjole!

1 kommentar: