mandag den 31. juli 2006

Egen avl
Mine lathyrus blomstre endelig! Den lyse er der foreløbig kun den på billedet,

men der er mange knopper.

Den her charmetrold er også egen avl ;-) Det er sidste dag hjemme hos mor - fra i morgen vil Connie passe ham i løbet af dagen. Jeg glæder mig til at få lavet en masse mens han er afsted, men hold op hvor vil jeg savne ham! I morgen skal han dog kun være afsted i 2 timer - gad vide om den her indkøringsuge er for barnets skyld eller moderen?

4 kommentarer:

 1. hvor skönt for din dreng at komme lidt ud i verden! efter hvad jeg forstår fra min veninde der arbejder i börnehave er tilvænningsprocessen som regel meget mere for mödrenes skyld end börnenes.
  hilsen fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Åh den tanke har jeg også haft, og er kommet frem til - i vores tilfælde - at det har nok mest været for forældrenes skyld!Børnene (2 af dem) er faldet hurtigt ind. Den sidste var det lidt hårdt med. Klynker de når man går fra dem, så er det dæleme hårdt de første dage.... *S* - men man overlever, og det er vel i den sidste ende en meget god ting at have med ikk´?
  Men jeg synes det er ok, at man har det sådan, det er en forældres ret!

  SvarSlet
 3. Jeg har heldigvis aldrig haft den store separations-angst, så det har næsten altid været lige på og hårdt. :o) Det er HELT klart for forældrenes (moderens) skyld! *s*
  Husk på, at lathyrus er monstergiftige, bare så lillemanden ikke kommer for tæt på og tror, det er flot salat eller senere, spiselige ærter...

  SvarSlet
 4. indkøringsuge er for forældrenes skyld......han skal nok klare det...det er altid meget værre for os mødre!

  rasmus, jamen hvor er han dog blevet stor.....du har ret han ligner en rigtig charmetrold.

  og tillykke med optagelsen på odense seminarium....held og lykke med studiet!

  kh
  malle

  SvarSlet