onsdag den 6. september 2006

alive and kicking

Det er en aktiv tilværelse at være lærerstuderende!

Det skulle så være forklaringen på at I ikke høre så meget fra mig for tiden ;-)

Jeg FÅR faktisk strikket en hel del - 2x40 min i bussen om dagen giver tid til den masse strik :-) Og hvorfor er der så ingen billeder af det? Det skal jo lige monteres først og det sker der så ikke så meget af...


Men I skal da lige se hvad Post Ib kom med i mandags - jeg har tømt Mariannes lager for Colinette Skye.
Det er bare så lækkert det garn! Den pink foran er der 4 ngl af så der skulle være nok til en poncho - evt suppleret med et af de andre nøgler. den pink/lilla bagerst er der 3 af, så hue og halstørklæde står der på det. Resten er enkelte nøgler, som skal bruges til huer og tasker.
Mine cyklende medstuderende er begyndt at fryse om morgnen, så "kan du ikke lige..?"
Garnet til venstre er Tosca, til en trøje til Rasmus.Vi kunne godt bruge noget mere plads - alle de skolebøger, mapper og sager fylder godt (det gør mit garn sådan set også, men det er jo en helt anden historie ;-D), så vi har da snakket lidt om at finde noget større, men der er ikke rigtig penge til det lige nu, så det får vente et par år eller 4.
Men Rasmus må havde hørt (og forstået) hvad vi har snakket om, for forleden sad han og gennembladrede Boligavisen! Om han fandt noget billigt vi andre havde overset sagde han ikke (nok fordi det eneste han kan sige er HEJ - hvilket han så til gengæld siger hele tiden!).

1 kommentar:

  1. Der bliver rigtigt indløbt isolering ser jeg. Tror du det bliver en kold vinter???

    SvarSlet