søndag den 17. september 2006

Mit arbejdsbord


For et stykke tid siden var der nogle der viste deres arbejdsbord frem og det havde jeg også lyst til, men det bliver altså først nu hvor jeg har fået et ordentligt bord! Jeg har ellers et gammelt skrivebord, som min bror brugte som barn (han bliver 50 næste år) og det er rigtig godt, men desværre også lidt for dybt til pladsen. Så nu er det kommet på fjernlageret (så kan Rasmus få det når han får brug for det).

Istedet har Jannik hængt en bordplade på 50 x150 cm op til mig. Så nu er der plads til både min (store) bagdel og alle mine skolebøger, strikkebøger, mapper, maskiner osv.
Jeg er ellers ikke til hvid melamin, men det er i dette tilfælde praktisk og trods alle sagerne ser det ikke så voldsomt ud i vores lille soveværelse.

Jeg skal (med tiden) have købt nogle flere små kommoder magen til den der står til højre på bordet - så jeg får en meget høj kommode til alle mine småting.

3 kommentarer:

 1. Og guderne må vide der er mange småting ;-)

  SvarSlet
 2. Det må være skønt med sådan et hjørne - jeg er grøn af misundelse. Har ikke lige plads til det, så jeg må bruge spisebordet. Det er bare for upraktisk, så jeg får stort set aldrig syet noget.
  Hilsner fra
  Karina

  SvarSlet
 3. Oj, detta är just vad jag önskar mig, suck... Hm, frågan är bara hur jag ska få till det... Vet en liten plats i huset, men när blir det färdigt där tro??? Nytt tak måste till (ja, tror det eller ej, ;)) och väggarna måste få panel... Idag tapet, som är 40-50-tal (?) runt småfönster måste det fixas... Frågan är om man kan få till något där, hm... Jobbar på övertalningen, hihihi... År 2010, kanske det kommer en bild i min blogg... vågar inte visa hur det ser ut idag, hihihi... ja, viss del av allt finns redan där på något håll... frågan är bara var :)
  Må så gott... kramis, värmländska på bloggtur...
  Sjöbackas blogg

  SvarSlet