fredag den 29. september 2006

Sovsen, Jensen!

Der er ingen tvivl om at Rasmus kan lide mors mad - her en gang bankekød a la Camilla Plum. Brun sovs over det hele = en rigtig lækker lille dreng ;-D
I går fik han dræn i ørene og det har heldigvis kun påvirket ham i positiv retning! Han er glad igen og har sovet som en sten hele natten - så forældrene er også glade ;-)
Ifølge lægen kom der en masse ud da drænet kom i, så det var den helt rigtige beslutning. Men det var nu en smule hårdt at se sin lille dreng blive bedøvet :-/ Som sædvanlig tog han det hele i stiv arm og da han vågnede op efter narkosen var han straks frisk og igang. Der skal godt nok meget til at slå ham af pinden!
Sygeplejersken sagde at han nok ikke ville have så meget appetit pga narkosen, men det hørte han vist ikke, for han spiste 2 stk rugbrød, 1½ bolle og 2 ostehaps til frokost!! Pga faste havde han allerede fået morgenmad kl 4.45, så han var blevet sulten :-D Han bliver så skide sur når han er sulten, så vi turde ikke andet end at vække ham tidligt og give ham mad. Han skulle faste fra 5.15 og måtte ikke drikke fra 7.15 - var ved lægen kl 9.30.

Det er altså utroligt hvad han kan sætte til livs! Hvis det var mig ville jeg være kuglefed(!!), men han har et helt andet aktivitetsniveau end mig, så han er efterhånden ved at blive slank. Runde kinder og lidt mave er okay - især når man tænker på at han er vokset 7-8 cm uden at tage på.
Jeg læste fornylig at forældre er blinde for deres børns overvægt - det tror jeg ikke sker for mig, for jeg er nærmest bange for at Rasmus skal blive tyk ligesom mig (og som hans far har været). Min læge har lovet at gøre mig opmærksom på evt blindhed ;-)

Nu vi er ved lægen, så skal vi faktisk være ved lægen kl. 10 - Rasmus skal have sin 15 mdr. vaccination i dag.

2 kommentarer:

  1. for pokker da en dejlig dreng, det billede bringer mig 24 år tilbage i tiden til min egen gut som lille,han var også konstant sulten

    SvarSlet
  2. eeejjj, hvor er han dog dejlig, Britta! nu må du sende mig et par billeder på mail, så jeg kan have ham her hos mig.
    hilsen fra Island
    Frida

    SvarSlet