torsdag den 16. november 2006

Containerguld

Da jeg var på vej hjem fra dagpleje med Rasmus i dag så jeg at der stod en seng ved de to containere vi har her i bebyggelsen (til stort affald). Nu er jeg jo nysgerrig så jeg stod af og kiggede nærmere. En god juniorseng (90x170) hel og ganske fin er nu flyttet ind hos os ;-)
Dvs den står skilt af i skuret, for det vare lige lidt inden Rasmus kan bruge den.
Utroligt hvad folk smider ud! For et stykke tid siden så jeg en stå og kigge i nogle sorte sække - det viste sig at være Tupperware for flere tusind kroner, der var blevet smidt ud! Ærgede mig selvfølgelig over at det ikke var mig der havde fundet det, for jeg kan da godt bruge nogle gode bøtter :-/ For ikke at tænke på alle de penge jeg kunne havde fået for det overskydende på QXL ;-)
I skal lige have (endnu) et billed af Rasmus - han er nemlig blevet rigtig god til at spise selv! Jo jo, han tager skam maden op med gaflen - hvorefter han tager det fra gaflen med den anden hånd!! Kartoffelmos er en af livretterne (han spiser godt nok alt) og det kan ses af mængden i hovedet, håret, på hænderne og på tøjet ;-D

4 kommentarer:

 1. flot seng! utroligt hvad folk smider ud, derfor forsöger jeg altid at få nogen til at overtage de ting jeg ikke har brug for længere.
  hihi, han ser da godt koncentreret ud der drengen!
  hilsen fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Altså ham Rasmus kan jeg ikke blive træt af at se billeder af ... en herlig knægt I der har sat sammen ;-) Kram fra Hanne V

  SvarSlet
 3. Skøn dreng - med sund interesse for at gøre tingene selv....

  SvarSlet
 4. ;o)))) das ist ja ein ganz süßer Zwerg ;o)

  SvarSlet