onsdag den 9. januar 2008

Babykjole


Januar 2008 003
Originally uploaded by Britta S

Så er årets første projekt færdig!

En kjole i str. 1 år, strikket i KAUNI regnbue på pind 3,5. Jeg har brugt 78 gram garn. Garnet fik jeg i adventsgave - dejligt med en veninde der kender mine behov ;-)

Jeg vil prøve at "kidnappe" frøken Sofie, som Rasmus går i dagpleje med, til en lille fotosession. Ellers har jeg fået lov til at låne frøken MATHILDE :-)

Jeg er gået igang med TINAs sjal, men jeg fryser på halsen om morgenen når jeg cykler over med Rasmus, så jeg skal lige have lavet en halsting af en slags. Skal bare lige bestemme mig for om det skal være DENNE, DENNE eller noget helt 17'ende.

Jeg skal til Århus i morgen og have undersøgt spiserørets muskelfunktion... Eller på godt dansk, de skal finde ud af hvorfor jeg kaster op selvom mit BÅND om mavesækken ikke er strammet ret meget. Den 23. skal jeg så derop igen og have svar på undersøgelsen og snakke med lægen om at få lavet en GASTRIC BYPASS. Det er en drastisk beslutning, men nødvendig hvis jeg vil opleve min søns konfirmation, for ikke at snakke om at jeg gerne vil kunne lege mere med ham end jeg kan nu...

Det eneste gode ved sådan en heldagsudflugt til Århus (jeg skal hjemmefra kl 7.30 og er tidligst hjemme igen ved 15 tiden) er at jeg kan få strikket en masse men jeg sidder i tog og bus og mens jeg sidder og venter på sygehuset :-)

3 kommentarer:

 1. eeejjj, hvor blev den nuttet!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Mand hvor ser den godt ud i regnbue kauni!!! Den bliver da et hit!! :)

  Jubiiii glæder mig til mit sjal :):)

  SvarSlet
 3. Sikken en fin kjole, man bliver glad bare af at se på den :-)

  SvarSlet