lørdag den 16. februar 2008

WIPS

Jeg synes aldrig at jeg får noget færdigt - men det skyldes jo nok at jeg hele tiden starter på noget nyt ;-)

Har dog kun gang i 4 ting pt, nemlig endnu en kjole, denne gang i strømpegarn. Så er der en raglan til Rasmus (blå og hvid), et hæklet silkesjal til min svigerinde og en raglan kjole/tunika i Noro Silk garden lite.


Jeg har vist fået et mindre silkeflip - 3 ud af 4 projekter i silke... Det grønne strømpegarn er Regia Silk og det er utroligt lækkert både at røre ved og at strikke med. Meget heldigt for jeg har købt nok til en ting til Rasmus (bliver nok Ludo). Sjalet til min svigerinde er i silke fordi hun kan ikke tåle uld og mine hænder kan ikke tåle bomuld. Det er en fødselsdagsgave og det skal være færdig senest den 29. februar så der hækles hver dag.

Men jeg kunne lige pludselig ikke vente længere med at strikke af det silk garden lite og hvor er det dog bare lækkert! Jeg har simpelthen forelsket mig op over begge øre! Ved heldigvis hvor jeg kan få det "billigt" - 75 kr pr. nøgle... Jeg har længe været vild med Kureyon, men det her er da bare 1000% bedre :-)

Trøjen til Rasmus strikker jeg i Barbara - han må "nøjes" med billigt garn, så jeg kan få stillet mine silkelyster ;-)


Der er - som altid - flere omlysninger om mine projekter på ravelry, hvor mit brugernavn er gaffah.
2 kommentarer:

 1. Det er altså nogen lækre ting du har gang i :) Noroen KAN kun være lækker, hvis den er ligesom Alm. Silk Garden :) For det sidder jeg med nu og nyder de flotte farver!

  Jeg har to bundter grønt silke jeg skal lave et tørklæde i... gerne noget med blade på... men jeg har ikke besluttet mig for et mønster endnu... iha ;)

  SvarSlet
 2. Det der Silk Garden Lite er jeg også temmelig forelsket i - det ser bare SÅ lækkert ud.

  Ellers fine ting, du har gang i.

  KH Tina (# 2)

  SvarSlet