torsdag den 7. februar 2008

Ravelry-aften

Det var en rigtig hyggelig aften hos BC garn i Kolding i aftes. Det lykkedes mig at få ét bare nogenlunde ordentlig billede (ja, det ér faktisk det bedste!) af Kimberly, der fortalte med stor begejstring om strik og ravelry.
Og det var skønt at se og gense strikkere, som jeg kender fra webstrik, ravelry og, især, diverse blogs.

Jeg skulle jo have noget silke til min svigerindes sjal og det fik jeg - i den farve jeg havde tænkt på hjemmefra. Billeder yder overhovedet ikke farverne retfærdighed, men mon ikke jeg kan finde lidt solskin når sjalet er færdig...

Og på ægte strikker-maner "kom jeg til" at købe mere med hjem ;-) Det var Bettina der lokkede!!! Hvis hun påstår at hun bare stod helt uskyldigt med sit eget garn i hånden, så skal I ikke tro på hende! Det er sådan en utrolig smuk mørk rød og for en gang skyld vil jeg lave noget til mig selv af det. Ved ikke lige hvad, men noget til skulderne bliver det helt sikkert.

Jeg er rigtig glad for at det lykkedes mig at lokke Jannik til at køre mig til Kolding! Jeg havde ellers brugt en biografbillet som lokkemiddel, men han valgte at køre en tur over grænsen og købe Pepsi Max - så nu har vi nok til et par dage (108 x 1,5 liter!).
2 kommentarer:

 1. Hmm jeg glemte kameraet hjemme på køkkenbordet... ævæv!! :)
  Ih det ER nu guf det du fik :) Jeg fik slet ikke kigget nærmere på det håndfarvede Silke!!!! Hvordan kunne jeg dog undgå det? Men jeg kan se det gør næsten ligesom sokkegarn og ikke hen ad kauni ;)

  Igen, tak for en god aften! Jeg er også glad for at du fik lokket magen ;)

  SvarSlet
 2. *pfuit-pfuit_pfuit*... fløjtede hun fløjtende, mens hun kiggede uskyldigt op i loftet og skrabte lidt i gulvet med tåen...

  Men det ER da en superflot farve! :o)

  Tak for sidst! :o)

  SvarSlet