tirsdag den 24. juni 2008

Indianernavn


Indianerne (de nordamerikanske) har navne der fortæller noget om personen - vi har fx alle set filmen "Danser med ulve" (hvis ikke, så er det på tide!).
Hvis Rasmus var indianer, var hans navn "Sover med togbøger" ;-)
Den korte danske udgave er "Togtosse"
Der ligger ikke bare det store modeltogskatalog men også den lille historie om det blå lokomotiv! Man aner dog andre interesser hos den unge mand - Lynet McQueen i pudeform, som han fik i fødselsdagsgave. Den har han ikke sovet uden lige siden! Ikke fordi han aner hvem Lynet er, for han har aldrig set Cars... Vi har den på dvd, men han gider ikke se den. Der er selvfølgelige heller ingen tog i...
Kaj er en stor favorit og hans yndlings nattøj har Kaj på maven (og er slidt og hullet, men jeg nænner ikke at smide det ud) og ind i mellem vil han lege med Kaj på min pc (HER). Andrea siger ham vist ikke noget - hun er bare Kajs påhæng... Fru Kaj kunne man også kalde hende ;-)
Ved siden af Kaj kan man se en af bibliotekets bøger om Byggemand Bob - han var tidligere en stor favorit men er faldet lidt i baggrunden til fordel for... tog, selvfølgelig.
Jeg gad vide hvor længe hans interesse for tog holder. Der åbner sig en ny verden for ham når han starter i børnehave efter sommerferien og så finder han måske andre spændende ting at interessere sig for.

5 kommentarer:

 1. En GOD bog, den togbog :)

  SvarSlet
 2. Toginteressen kan sagtens holde livet ud, Lauritz havde den også, men den ændrede sig til rutchebaner og det er stadig en STOR interesse.
  Og Britta - sikken et skønt billede af ham..

  SvarSlet
 3. åhhhh, sikke et skönt billede af ham, han er bare så kær.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Skøn dreng.
  Så skulle min hedde Pludrende Giraf.
  Toglidenskaben varer livet ud, jeg er gift med en af slagsen, der mener han skal have et kælderrum til toget.

  SvarSlet
 5. Hmm...havde lige skrevet en kommentar, men den blev væk - åbenbart.

  Hvor er han bare skøn, Britta !

  Vil vi vide, hvad dit indianernavn er?? ;o)

  KH Tina

  SvarSlet