onsdag den 10. september 2008

Skoldkopper og strik

Rasmus har fået skoldkopper - hele 8 stk!
Den første dukkede op torsdag/fredag i sidste uge og jeg troede ærlig talt at det var et insektbid. Men så kom de tre på næsen og noget dæmrede hos mig ;-) Der var seddel om skoldkopper i børnehaven den 27. august, så vi ved hvor smitten kommer fra.
Han er ikke generet af dem og har hverken feber eller kløe.
Det er meget heldigt at det er i denne uge han har det, for i næste uge skal han med bussen i skoven og det vil han ikke gå glip af.

Jeg er ved at strikke DENNE cardigan til mig søster i Kauni (farve EC). Jeg måtte helt ned på pind 3, så jeg kan godt mærke det i mine skuldre, men det går heldigvis dejlig hurtigt på Addi turbo pinde :-)

Jeg har dog et lille problem - strikkefastheden passer i bredden men ikke i højden... Kan ikke helt regne ud hvordan jeg klarer det. Der skal være 48 rækker på 10 cm og jeg har kun 45-46. Har det mon overhovedet nogen betydning..??

PS som Frida ganske rigtigt skriver i kommentaren, så er målene på cardiganen i cm og ikke i pinde - BORTSET fra i siderne af det nederste stykke hvor der skal strikkes forkortede rækker. Og når jeg skal tage ud til ærmer skal jeg tage ud på hver 2. pind...

2 kommentarer:

 1. god bedring til Rasmus, heldigt han ikke blev syg af det.
  og det med str.fastheden, det spiller vel ingen rolle, da opskriften jo opgiver mål i cm og ikke i antal rækker. iövrigt en flot model.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Årrh God bedring til stumpen :) Godt han er mildt ramt trods alt!
  Som du ved har jeg ikke en hylende fis styr på strikkefastheder, så det springe rjeg lige over ;) Men vil dog sige at det ser godt ud so far!! ;)

  SvarSlet