mandag den 9. februar 2009

Af og på pindene


Af pindene er kommet et styk prøvestrik for Geilsk. I får lige en lille teaser - resten må i vente med til Bente får den lagt på shoppen.

Jeg er endelig kommet igang med (endnu et forsøg på) min søsters cardigan. Jeg havde håbet på at komme op på pind 4 som opskriften siger, men nej, jeg skulle ned på 3,5 for at få strikkefastheden til at passe. Nå, det går nu rimelig hurtigt alligevel og garnet er lækkert at strikke med.

Og så strikker jeg lige en hue igen igen. Niecen og kæresten var her i lørdags (og ÅD stegt flæsk og persillesauce) og så prøvede kæresten Rasmus' hue og sådan en ville han da også gerne have. Rent faktisk skylder vi ham en julegave (hvilket han vist har glemt) så jeg gik straks igang med huen. Og så må jeg nok hellerer få lavet hans halstørklæde også ;-) De skal på skiferie den 24. så jeg skal snart være færdig. Tørklædet blev der snakket om allerede tidligt i december, men da han var lidt længe om at svare på hvilke farver han ville have, købte jeg Kureyon i "herre" farver - hvorefter jeg får at vide at han gerne vil have noget med kulør på! Det må så vente til næste vinter.

4 kommentarer:

 1. mon teaseren når at blive færdig til Vissenbjerg i marts?.....og skal Geilsk med der forresten? uha det ser spændende ud :-)

  SvarSlet
 2. Ja ja - teaserne er skam helt færdig (fra min side) og den kommer med til Vissenbjerg.

  SvarSlet
 3. jamen så må jeg jo se om jeg kan få "fri" fra Sy og Rens standen og så slå et smut forbi Geilsk´s stand
  ;-) for du har da fået teaset mig

  SvarSlet
 4. Du har da gang i lidt af hvert :-) Jeg er helt vild med dit huegarn - det ser rigtig lækkert ud og skønne farver.

  SvarSlet